Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#axeliocontent
@MarcinSzabla: jemu co najwyżej to może urosnąć jeszcze bardziej nos. Axelio spalił swoją szanse na większą ilość widzów już dawno temu i grup z którymi zadarł już też nie odzyska a światek nowej fali retro jest mały i już się nie rozrasta tak jak 3-4 lata temu. Świat starych komputerów/konsol
- bartek za to, ze zbyt plesnia wala paczki
- brexon za to, ze prosi rodzicow o kieszonkowe
Ale po nich to splywa to jak po dachu ¯\_(ツ)_/¯
@teslagrad: jest tą osobą która kupuje starocie w szkocji za grosze, wysyła je w paczce do axelia który handluje nimi w polsce, dzielą się wspólnie pieniędzmi a później Bartosz wysyła mu od tak jakieś 2 koła na poloneza i niby licytuje się z kimś zupełnie obcym kto więcej wpłaci srakselowi - brzmi 100% legitnie, czekam aż bartosz wpłaci 30 kafli na gamespace - program którego pragną