Wpis z mikrobloga

• 0
@InterferonAlfa_STG Jaki wyidealizowany? xD Mi się ona podoba głównie wizualnie, nie znam jej więc wiadomo, że nie mogę stwierdzić czy jej charakter mi się podoba. Głównie wizualnie i z tego jak ja obserwowałem to wydawała się milutka i no taka fajna dziewczyna. Ostatnio trochę się o niej dowiedziałem przez mojego znajomego który ją zna i chodził z nią do poprzedniej szkoły.
  • Odpowiedz
  • 0
@InterferonAlfa_STG nie, takich które sprawiają że nie będzie rzekomy związek miał racji bytu. Przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie. A jako, że niedługo kończę szkole to chce po prostu zapomnieć bo się z tym już pogodziłem.
  • Odpowiedz
@shakerrti1: Klina niestety się leczy klinem. Musisz też pamiętać że nie w tej osobie się zakochałeś tylko w kopii którą trzymasz w swojej głowie ( co zwykle ma się tak do oryginału że wcale )
  • Odpowiedz
  • 0
@furelsom No właśnie o to chodzi. Myślałem wcześniej że jest idealna ale uświadomiłem sobie parę spraw i kilku rzeczy dowodziłem i dlatego chcę sobie dać z nią spokój.
  • Odpowiedz
@shakerrti1: No to sobie daj to twoja głowa a nie kogoś innego każdy ma na to sposób każdy inny. Jeden zaleje pałe drugi pojedzie na wczasy trzeci wiadomo o co chodzi. Recepty takiej na 100% nie dostaniesz od nikogo bo to osobiste sprawy.
  • Odpowiedz
@shakerrti1: Ja się zakochałem w dziewczynie, która okazała się świeżo poślubioną mężatką i to był dopiero dramat. Odkochałem się w niej dopiero po 5 latach jak zawróciła mi w głowie inna dziewczyna.
  • Odpowiedz