Wpis z mikrobloga

@Lubiepoziomki: Co to za p---------e? Pół internetu jest zasrane zdjęciami czyichś kotów mało tego cudzych też. Są też zdjęcia po prostu kotów i kotów w randomowych miejscach. Ludzie się chwalą swoimi kotami i robią to z dumą.
  • Odpowiedz
  • 3
@troloking Nie musisz od razu tak bez kultury się do mnie zwracać. Mnie to śmieszy, bo to trochę jak wysyłanie ludziom zdjęć swoich bombelków albo chwalenie się faktem bycia studentem prawa. Tylko w przeciwieństwie do tych wymienionych, kitki raczej wszyscy lubią i mają chwilę uśmiechu nad nimi.
  • Odpowiedz
@Lubiepoziomki: W rzeczywistości faktycznie tak jest, rudzielec to oaza spokoju, bidulka zgarnąłem którejś zimy prosto z ulicy, kulał i był okropnie wychudzony, a obok leży moja córcia, konkretna wariatka, ludziom którzy mnie odwiedzają powinienem dawać instrukcję obsługi tego kota, taka jest szalona :D
  • Odpowiedz
@Lubiepoziomki: Rudy był totalnie osłabiony i kulał, siwa na początku trzymała dystans, po jakimś czasie biegała za nim i go zaczepiała bijąc go w chorą nogę XD Teraz funkcjonują już normalnie, bawią się razem itp. :D
  • Odpowiedz