Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +16
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +266

#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #medycyna #nauka #heheszki
źródło: comment_CqLsnrpsh8UEP3JHy3JN3s2YmS6BLunJ.jpg
PobierzCiul z chusteczkami. Pomyślmy o tamponach i podpaskach.
Dla katotalibów zapłodnione jajeczko to człowiek i dlatego zabicie jajeczka to morderstwo.
Pytanie ile takich bombelków niezagnieżdżonych powstaje i umiera bez ingerencji antykoncepcji i potem jest spłukiwanych do kanalizy. Czy nie jest to zbezczeszczenie zwłok ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Bo w sumie to jajo wg. nich to ludzkie zwłoki.
Jeżeli takie jajo to dziecko takie samo jak
Przecież robią. Mówią, że to grzech i musisz się wyspowiadać. Poza tym wg nich to niebezpieczne, bo po pierwsze oślepniesz, a po drugie urosną Ci włosy między palcami. I wtedy wszyscy będą wiedzieć, żeś grzeszny zboczeniec.
#bekazkatoli
Komentarz usunięty przez moderatora