Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Dzisiaj byłyby jej urodziny. Susze butelkę koniaku sam. Miałem na pendrivie takie jej zdjęcia które były tylko dla mnie. Chciałem je odpalić, ale pen kurde nie działa (0 wolnego bajtów z 0 miejsca), umarł. Czy życie może być bardziej c-----e? Zabrał mi ją nowotwór, miała 27 lat. Chodzę na terapie, leczę sie u psychiatry. Nienawidzę życia. Chciałbym zginąć ratując kogoś. Mam świadomość wartości życia. Nie potrafię odebrać go sobie. Marzy mi sie sytuacja kiedy wypchnę kogoś na chodnik, a sam zginę.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: może to znak że pora przestać oglądać się za siebie?
Na moje brak TYCH zdjęć wyjdzie ci na +.
Trzymaj się miras i zrób coś dobrego, krew oddaj czy przejdź na veganizm lub zostań zerowaste
Chcesz poświecić życie innym? Działaj charytatywnie, pomagaj, zapisz się do OSP czy coś w tym rodzaju, lub inne miejsca gdzie można się wykazać.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Możesz żyć ratując życie innym. Kolega wyżej przedstawił Ci pomysł. Wolontariat też daje taką okazję. Może okazać się, że znajdziesz nowy sens swojego istnienia.
@AnonimoweMirkoWyznania: ;(
@AnonimoweMirkoWyznania: Daj go do firmy odzyskującej dane. Jest duża szansa na uratowanie tych danych.
After Life na imdb
@bowlman: Sorry, ale to bzdura. Co człowiek to inne podejście, a czas leczy rany. Może OP nie zapomni, ale będzie normalnie żył i funkcjonował. Tym bardziej, że to młody człowiek.
@bowlman: Nie wiem co sugerujesz. A co do czasu to nie zgadzam się. Ludzie zapominają i oswajają się. Ile znasz osób co latami cierpi? Każdy oczwywiście przeżywa stratę, ale każdym kolejnym miesiącem jest łatwiej.
Pewna grupa nigdy się nie pogodzi, ale ogół żyje i nie wspomina na każdym kroku. Jest to zasadne bo byśmy powariowali.