Aktywne Wpisy
forest23 +20
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
apaczacz +126
Patrzcie gnoje jakiego Thermomixa mam.
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
o, a jaki kabel solidny
hmmm, do czego by tu go użyć...
#wykopplus30club #thermomix #gotowanie
#pilkanozna #fcbarcelona #bvb #bayern #bundesliga #united
Wystawienie go samego na pivocie to był strzał w stopę mając na uwadze piekielnie mocnego przeciwnika.
Owszem, rozgrywając z głębi spisywał się momentami wręcz świetnie, ale to tylko tyle. Granie najniżej ustawionego pomocnika go najzwyczajniej przerosło.
@Theos: Rozumiałem, że ta kompilacja pokazuje wszystkie zagrania. To nie jest wina Thiago, że nie miał wsparcia. Swoje zadania na boisku wypełniał dobrze, ale przecież trudno, żeby oczekiwać
W jednym się zgadzamy, Guardiola przesadził, a grać samotnie pivota Thiago nie może. Nie to pozycjonowanie, nie ta fizyczność, brak doświadczenia.
Nie tylko tą 4 bramką obarczyłbym Thiago, ale, w pewnym stopniu, również 3:
A żebym tak wiedział, gdzie to sprawdzić.
Z pozycjonowaniem nie tak źle, choć wiadomo, że to (na razie?) nie Busquets.
No nie wiem. Najpierw nie przecina podania do Lewego, bo jest
I dlatego obarczam go w pewnym stopniu winą. W pewnym stopniu.
E, tych przechwytów i obiorów tak dużo nie było. W końcu autor filmiku żadnego by nie pominął, tego jestem pewien.
Truchcik rzeczywiście wygląda fatalnie, ale tylko wygląda. Do Lewandowskiego doskakiwał szybko, ale nie mógł zdążyć. Gdy piłka trafiła do Kuby, to dobrze, że zwolnił, bo Lewego przejmowali już obrońcy, a nie ścigając go bez sensu zachował szansę na przecięcie podania do Gundogana. Podanie było jednak zbyt precyzyjne. W tym momencie w zasadzie zgadzam się, że powinien zrobić wszystko,