Aktywne Wpisy
odgrzybiacz +183
takie tam... mądrości życiowe
#zdrowie #pytaniedoeksperta zanim pójdę do lekarza warto zapytać na wykopie 😉, wie ktoś czym są te czerwone plamy, suche i delikatnie swędzi, robi się tez małe pęcherzyki. Moze ktoś polecić jakiąś maść? Druga ręka Ok
A tym czasem siedzi gnida, śmieje się ludziom w twarz i pieniądze lecą, myśli że jest sprytniejszy od innych. Nie mogę tego pojąć. Może to jest tak że jaki kraj, tacy celebryci. Co trzeba mieć w głowie żeby temu imbecylowi wysłać nawet 1zł to ja nie wiem.
Ktoś powie że Konon czy Struś nie lepszy, ok zgadzam się no ale Konon czy nawet na początku Struś coś mieli ciekawego na tych kanałach i się ich oglądało.
A Pedro? Żeruje tylko na Kononie i Majorze bo sam jest za głupi żeby na jutubie coś ciekawego stworzyć. Całe życie na matce żerował, teraz na Kononie.
Znajdują się jacyś debile którzy mu robią logo, wstępy do gniotów itd. Ręce opadają.
Mam nadzieje że kiedyś karma do niego wróci, i wtedy ja się będę z niego śmiał.
#kononowicz #mexicano #patostreamy
@dizel81: nie możesz tego pojąć, że polandzki system sądowniczy jest porobiony?
przecież Pedro tłumaczył, że akcji z 207 nie było, tylko Pani Prokurator była nadwrażliwa i chciała się wykazać..
Też chciałbyś mieć 207 za nic ?
Juz nawet janek rodo wlasne lajty zaczal prowadzic i prawie kazdy redaktor, srawek czy pato a takze teraz moniczka w postaci majora. Wyscigi kto wiecej zbierze, wplacajmy fiodorowi bo ufamy dla niego, gimbo zabawy w unsuby i tak dalej i tak dalej. Masz efekty.
Na pocieszenie powiem Ci tylko tyle : Meksyk wszedl
Nie odbijaj, bo jestes jedna z ostatnich na tagu osob, ktorych wpisy sa ciekawe i cos wnosza. Ten dzisiejszy lajt Jareczka to taki wypadek przy pracy i zbieg szczesliwych dla niego okolicznosci. Byl to majstersztyk PRowy jego treserow, a poza tym widzowie wysylali te kase w o wiele wiekszym stopniu, by pokazac slawkowi i zaklamanemu paralitykowi wielki srodkowy palec, niz pomagac Zarlakowi lub Pedrowi
@dizel81: Ohoho nawet ryży przyjeb polubił , widzę wojna bielsko białostocka na całego.Co do mexa , nie chla , poprawił się chłop progres jest ,że ma 207 na karku cóż , nikt w tym uniwersum nie jest kryształowy każda z postaci ma wiele za pazurami zaś konwencja sz17 polega na konflikcie który mexyk napędził dzięki
Tak właśnie jest. Wiem że oni są tacy sami, gnidy i oszuści no ale dobra, Konon niech sobie ma, rzadko, ale czasami jeszcze coś śmiesznego nagra, Struś to mnie mało obchodzi, ale na początku bycia na Szkolnej czasami był śmieszny, a że teraz ludziom się podoba że żre z psiej miski i losuje
Rozumiem że nie ma nic ciekawego na kanale, ale po co się non stop #!$%@?ć do tamtej sprawy?
PS. Dizel81, rozumiem że nie chcesz się udzielać na tagu, mam widocznie swoje motywację, szanuje. Ale po kiego zaraz jakieś manifesty pisac? przestajesz pisać i finito.
i ocieplają jego wizerunek.
Lepiej mu wyciągnij to jak chciał ciągnąć kasę na nieistniejącą kaleką dziewczynę
@alfons-metody: \
@Uberpartnerflota:
FALSE FLAG albo zaslona dymna, mowi to panom cos?
ulaniec jest w stalym kontakcie z pedrem a cale takie akcje i gadanie jak on to slawusia nie lubi to czysty chwyt marketingowy i ustawka
widzę że nie rozumiesz fenomenu szkolnej. alkoholikano załapał o co chodzi i dlatego liże dla konona jaja. bez kśka nie ma nic ciekawego, on jest głównym motorem napędowym. suchy jedynie co interesującego miał to haluny po nitro, mexicana ratują filmy z krzyśkiem i newsy ze szkolnej. gruby jest na niego sakazany, albo na jakiegoś innego aferogennego redaktora
Komentarz usunięty przez autora