Wpis z mikrobloga

Odbijam od uniwersum, mam nadzieję że na stałe. Po prostu ten lajt Pedra przeważył szalę. Nie mogę tego pojąć, w więzieniu za 207 to Pedro by żarł w kiblu jak to mówi Major, normalnie na Starosielcach to powinien kanałami chodzić tylko za to.
A tym czasem siedzi gnida, śmieje się ludziom w twarz i pieniądze lecą, myśli że jest sprytniejszy od innych. Nie mogę tego pojąć. Może to jest tak że jaki kraj, tacy celebryci. Co trzeba mieć w głowie żeby temu imbecylowi wysłać nawet 1zł to ja nie wiem.
Ktoś powie że Konon czy Struś nie lepszy, ok zgadzam się no ale Konon czy nawet na początku Struś coś mieli ciekawego na tych kanałach i się ich oglądało.
A Pedro? Żeruje tylko na Kononie i Majorze bo sam jest za głupi żeby na jutubie coś ciekawego stworzyć. Całe życie na matce żerował, teraz na Kononie.
Znajdują się jacyś debile którzy mu robią logo, wstępy do gniotów itd. Ręce opadają.
Mam nadzieje że kiedyś karma do niego wróci, i wtedy ja się będę z niego śmiał.
#kononowicz #mexicano #patostreamy
  • 18
@dizel81: Nie przeszkadzalo ci jak szczur czy knur zgarniaja po 2 tysiace a przeszkadza ci ze pedro zgarnia?
Juz nawet janek rodo wlasne lajty zaczal prowadzic i prawie kazdy redaktor, srawek czy pato a takze teraz moniczka w postaci majora. Wyscigi kto wiecej zbierze, wplacajmy fiodorowi bo ufamy dla niego, gimbo zabawy w unsuby i tak dalej i tak dalej. Masz efekty.
Na pocieszenie powiem Ci tylko tyle : Meksyk wszedl
@dizel81:
Nie odbijaj, bo jestes jedna z ostatnich na tagu osob, ktorych wpisy sa ciekawe i cos wnosza. Ten dzisiejszy lajt Jareczka to taki wypadek przy pracy i zbieg szczesliwych dla niego okolicznosci. Byl to majstersztyk PRowy jego treserow, a poza tym widzowie wysylali te kase w o wiele wiekszym stopniu, by pokazac slawkowi i zaklamanemu paralitykowi wielki srodkowy palec, niz pomagac Zarlakowi lub Pedrowi
Mam nadzieje że kiedyś karma do niego wróci, i wtedy ja się będę z niego śmiał.

@dizel81: Ohoho nawet ryży przyjeb polubił , widzę wojna bielsko białostocka na całego.Co do mexa , nie chla , poprawił się chłop progres jest ,że ma 207 na karku cóż , nikt w tym uniwersum nie jest kryształowy każda z postaci ma wiele za pazurami zaś konwencja sz17 polega na konflikcie który mexyk napędził dzięki
@alfons-metody:

Nie przeszkadzalo ci jak szczur czy knur zgarniaja po 2 tysiace a przeszkadza ci ze pedro zgarnia?

Tak właśnie jest. Wiem że oni są tacy sami, gnidy i oszuści no ale dobra, Konon niech sobie ma, rzadko, ale czasami jeszcze coś śmiesznego nagra, Struś to mnie mało obchodzi, ale na początku bycia na Szkolnej czasami był śmieszny, a że teraz ludziom się podoba że żre z psiej miski i losuje
@dizel81: Tyle, że ten lajt to była gra na emocjach, ten sam moment co lajt ćpuna i jakiś widz, który wpłacił większość pieniędzy, być może po wielu butelkach czegoś nie 0% to taki napisał Docent, wypadek przy pracy. Raczej trudno będzie takie coś powtórzyć... Chociaż od kilku dni jest tu rozgrywana też jakaś akcja z kreowaniem fałszywego, pozytywnego wizerunku menela, takie brednie co jakieś fałszywe konta piszą na jego cześć to
@Wzzx: Bo pezot 207 rozumisz hehehehe, (ironia)
PS. Dizel81, rozumiem że nie chcesz się udzielać na tagu, mam widocznie swoje motywację, szanuje. Ale po kiego zaraz jakieś manifesty pisac? przestajesz pisać i finito.
@dizel81: no spoko, ale w tej sprawie pokazał nawet dokument do kamerki (i to jeszcze będąc na wpół niepełnosprawnym intelektualnie alkoholikiem) więc w sumie był szczery.
Lepiej mu wyciągnij to jak chciał ciągnąć kasę na nieistniejącą kaleką dziewczynę
miales mowione by nie wspolpracowac z menelem, miales mowione zrob reset kanalow szczura i knura i co wyszloby ci na dobre

@alfons-metody: \

Ohoho nawet ryży przyjeb polubił , widzę wojna bielsko białostocka na całego

@Uberpartnerflota:

FALSE FLAG albo zaslona dymna, mowi to panom cos?
ulaniec jest w stalym kontakcie z pedrem a cale takie akcje i gadanie jak on to slawusia nie lubi to czysty chwyt marketingowy i ustawka
@dizel81:

ale Konon czy nawet na początku Struś coś mieli ciekawego na tych kanałach

widzę że nie rozumiesz fenomenu szkolnej. alkoholikano załapał o co chodzi i dlatego liże dla konona jaja. bez kśka nie ma nic ciekawego, on jest głównym motorem napędowym. suchy jedynie co interesującego miał to haluny po nitro, mexicana ratują filmy z krzyśkiem i newsy ze szkolnej. gruby jest na niego sakazany, albo na jakiegoś innego aferogennego redaktora