Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:00:01, Niedziela, 19 stycznia 2020. Imieniny: Henryka, Mariusza, Marty. Słońce podniesie się dziś o 07:55. Świecić będzie 8 godzin i 3 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:57 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:58. Ciemna noc zapadnie o 17:24, ale gwiazd można wypatrywać od 16:40.
Dzień dobry, niedziela, ciepło jak na połowę stycznia, na plusie temperatura. Zapowiada się słonecznie. Wiatru ją się czułem ale między kamienicami to jednak inaczej. Tylko syf po sobotnich baletach, pełno poetów, hajsu zero ¯_(ツ)_/¯ miłego dnia(ʘ‿ʘ) siłaᕦ(òóˇ)ᕤ
Dzieeerń dooobryyy! Kolejny dzień, więc kolejna okazja na naukę na obronę. obejrzałem wczoraj Irlandczyka, film dobrze zrobiony ale mega długi i w pewnym momencie zacząłem się już nudzić. Lepszy był by mini serial 3-4 odcinkowy. Korzystajcie z ładnej pogodny w
Siemandero wam, jakoś ostatnio miałem mniej czasu i trochę rzadziej tu zaglądałem, to rzadkim plusem przypominałem że jestem;P Dzisiaj z moją lubą jedziemy zobaczyć Psy 3, co ten Pasikowski zaserwował ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Dobry dzień, niedawno wstałam - kompletnie nie przypominam sobie momentu w którym wyłączam budzik o 7 i idę spać dalej. No nic, miałam robić projekty, a ja jem dopiero śniadanie, a w sumie obiad. Ale jaka oszczędność w jedzeniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wejszlo: no siadanie, jak ktoś cie zmusza, jest weird shit i sie w sumie nie dziwie. Nie musi to przecież każdemu odpowiadać. Ja ze swoich Sosnowieckich wspominek miałem hajsu niewiele, choć na większe dziecko/nastolatka to było coś. Nie pamiętam już, co za to kupiłem, ale wpadało mi ok. 30-50 pln za jedno popołudnie ( i tak był split 50:50, a wcześniej jeszcze większy z Parafią), co jak na dzieciaka i to
@Sikorka2017: I fajnie, o to mi chodziło. Cieszę się, że piosenka spełnia zadanie :-) Ja sam potrafię ja katować jak dziki na loopie. Ten kawałek to muzyka pop z lat 80. w pigułce :-)
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:00:01, Niedziela, 19 stycznia 2020. Imieniny: Henryka, Mariusza, Marty. Słońce podniesie się dziś o 07:55. Świecić będzie 8 godzin i 3 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:57 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:58. Ciemna noc zapadnie o 17:24, ale gwiazd można wypatrywać od 16:40.
Dzieeerń dooobryyy! Kolejny dzień, więc kolejna okazja na naukę na obronę. obejrzałem wczoraj Irlandczyka, film dobrze zrobiony ale mega długi i w pewnym momencie zacząłem się już nudzić. Lepszy był by mini serial 3-4 odcinkowy. Korzystajcie z ładnej pogodny w
Dzisiaj z moją lubą jedziemy zobaczyć Psy 3, co ten Pasikowski zaserwował ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@mdphp @moodyhoi
Dzień dobry!
Dzisiaj akcja wkopania choinki w ogrodzie, która stała u mojej rodzicielki. Mówią że niedzielna praca się w... obraca ale co mi tam. Za kilka lat wytnę i wstawię do salonu na Święta, a gdy się nie przyjmie to trudno. Od razu napiszę, że sam ją
I taki oto synthwave'owy bonus na dziś :-)
@mdphp @moodyhoi
Witajcie wszyscy znowu po kilku dniach nic nie pisania. Dziś najlepszy news, na 90% wygrałem zakład o to, że żona jednak nie jest w ciąży. Nie powiem, spora ulga, dzieci są cudowne i w ogóle cud miód, ale widzę, ile czasu zżera całkiem grzeczny i dość łatwy
Dobry dzień, niedawno wstałam - kompletnie nie przypominam sobie momentu w którym wyłączam budzik o 7 i idę spać dalej. No nic, miałam robić projekty, a ja jem dopiero śniadanie, a w sumie obiad. Ale jaka oszczędność w jedzeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
Miłego dnia ! ᕦ(òóˇ)ᕤ