Aktywne Wpisy
tiofen +413
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +183
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#tusk #polityka #byloaledobre
Komentarz usunięty przez autora
Tusk piastował kluczowe stanowisko w UE przez dwie kadencje, teraz jest szefem partii ludowej.
Oczywiście, gdy ktoś nie ma mózgu to będzie dowodził że to marionetka i tak go tylko forsują. Tyle że to bez sensu.
A w Europarlamencie już więcej ma do powiedzenia choćby aktualnie urzędujący premier dowolnego kraju UE, co wynika że struktury europejskiej biurokracji, więc można powiedzieć że dowolny premier RP
Jest jednym z najważniejszych urzędników w UE. A w pojedynkę to aktualny premier dowolnego kraju może sobie pokrzyczeć jak np. Szydło czy Morawiecki. Unia nie polega na walce w pojedynkę.
Wróćmy do Tuska, który Polak zyskał większe znaczenie w unijnych strukturach/
Na następnym etapie rozmów już veta mieć nie będzie, ale i nie o to chodziło w naszej dyskusji. Stanowisko, które forsujesz nie posiada prawa veta na żadnym z etapów legislacji, więc w mojej opinii jest poziom niżej
Tylko Korwin! Korwin to Wolność, Korwin to nadzieja! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Napiszę jak ja to widzę. Jest dużo hałasu o debilne TVP i nieetyczne zagrywki z Grodzkim typ. Ale jeśli spojrzeć na gospodarkę to tylko jest lepiej. Uszczelnili VAT co pozwoliło zatrzymać grube miliardy z wyludzonego vatu. (Tak, PO to wprowadziło ale nieudolnie więc nic
W prowadzeniu działalności gospodarczej szkodzi. ZUS podrożał, brak zniżek (jedynie dla młodych chyba coś zrobili) i ogólnie coraz więcej kasy zabierają. To najbardziej przeszkadza. Wali mnie jakiś grodzki i te ich gowno afery ale żyć się już nie da normalnie
Nie rozwiązują problemów w służbie zdrowia, nie reformują energetyki. Zamiast tego psują finanse publiczne rozdętym socjałem.
Popsuli szkoły bezsensowną reformą. Kolejki w sądach są coraz dłuższe, a dzięki oszustwom w KRS wiele wyroków będzie można podważyć.
Pogorszyła się sytuacja wojska. Zrujnowali media publiczne.pogorszyli sytuację spółek z udziałem skarbu państwa, przez co giełda dołuje. Itd.
Służba zdrowia hahahaha tego nikt nie rozwiąże. Zobacz o ile więcej miliardów wydali więcej niż PO. To jest studnia bez dna. Tego się nie da naprawić. Chyba że masz rozwiązanie to proszę, słucham.
Rozdenty