Aktywne Wpisy
pieknylowca +286
Czy psiarze to są normalni? Zostawić przestraszonego psa w sklepie w przejściu przy koszykach. "Ale on nie gryzie" - dopóki mi tego pies nie powie to nie uwierzę. Moja była miała na ręce ślady po takim niegryzącym, malutkim, piesku. Poza tym - mam sobie wziąć koszyk obok którego stał jakiś brudny pies? #psiarze #pies #psy #bekazpodludzi
PrzegrywNaZawsze +81
ale to poje*ane, że za 2mc rodzę dziecko, będę miała pod opieką małego człowieczka za którego totalnie trzeba wziąć odpowiedzialność. boję się i trzęsę #dzieci
Ewangelia na dziś „Jakie poglądy powinni mieć wierzący?” | Błyskawica ze Wschodu
Bóg Wszechmogący mówi: „W dawnych czasach wielu podążało za Bogiem, mając ambicję oraz ludzkie poglądy, i ze względu na nadzieję człowieka. Sprawy te nie będą teraz omawiane. Kluczem jest znalezienie takiego sposobu praktyki, który umożliwi każdemu z was utrzymanie normalnego stanu przed Bogiem i stopniowe uwalnianie się z kajdan wpływu szatana, abyście mogli zostać zdobyci przez Boga i urzeczywistnić na ziemi to, o co Bóg was prosi. Tylko to może spełnić pragnienie Boga”.
Źródło: Kościół Boga Wszechmogącego
Zalecenie:
Pytania o wiarę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu