Wpis z mikrobloga

Czemu ludzie tak hejtują mexicana? Znaczy się ja rozumiem że jest trochę zakłamany jak każdy w uniwersum ale mimo wszystko robi dobre materiały z kononem jak i wokół niego.
W ostatnim czasie się zmienił nie jest już takim menelem i zauważyłem że dużo ludzi to drażni tak jakby nie wierzyli że to możliwe. Może i nawet czasem coś po kryjomu sobie łyknie i co z tego? W zachowaniu to jest już dzisiaj inny czlowiek i chwała mu za to.
#kononowicz #mexicano #patostreamy
Pobierz korporacion - Czemu ludzie tak hejtują mexicana? Znaczy się ja rozumiem że jest troch...
źródło: comment_oCFAwaodc1uW01vQs1T0hMuvy7XsSt3k.jpg
  • 39
@korporacion: Mexyk to pasożyt utrzymujący się dzięki Krzychowi i nie mówię tego na wyrost - brak pracy nie ze względu na chorobę czy niepełnosprawność ale z powodu lenistwa,jego jedynym źródłem utrzymania jest Universum,ten gamoń własnego contentu nie potrafi znaleźć nie wspominając o tym że wiele razy zapewniał że odcina się od Szkolnej co kończyło się oczywiście powrotem do Kśka i pucowaniem się prezydentowi byle Hajsikk wpadł
@korporacion: Niektórzy chcieli go widzieć, jako menela, gorszego od siebie, jako takie popychadło. Gdy pokazał, że można się za siebie wziąć, że można się zmienić, pracować nad sobą, niektórych zaczęło to drażnić, tak jakby jakaś zazdrość przez nich przemawiała, że taki ktoś jak Mexicano może zacząć radzić sobie w życiu, zarabiać nienajgorsze pieniądze i do tego jeszcze czerpać z tego satysfakcję.
Mexyk to pasożyt utrzymujący się dzięki Krzychowi i nie mówię tego na wyrost - brak pracy nie ze względu na chorobę czy niepełnosprawność ale z powodu lenistwa

@Pietrek96: i co z tego? Gdybym mógł się w podobny sposób utrzymywać to też bym #!$%@?ł prace