Aktywne Wpisy
mam_spanko +222
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
zbrodnia_i_kawa +10
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:03, Czwartek, 16 stycznia 2020. Imieniny: Marcelego, Włodzimierza, Waldemara. Słońce podniesie się dziś o 07:58. Świecić będzie 7 godzin i 54 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:56 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:53. Ciemna noc zapadnie o 17:20, ale gwiazd można wypatrywać od 16:35.
Dzisiaj już czwartek czyli już prawie weekend( ͡º ͜ʖ͡º)
Mnie czeka dzisiaj za to sprawdzian z fizyki z prądu stałego
dobrego dnia wszystkim ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Witajcie wszyscy:) dziś ode mnie Firestarter a rozbudzenie
https://youtu.be/wmin5WkOuPw
@MalaGlupiaMiejscowosc01 @TomTailor100
Dzień dobry. Dzisiaj tylko w pracy i długi weekend!
Lubię jak kobieta potrafi po francusku:
Czy ktoś z Was Koleżanki i Koledzy, z bardziej rockowych klimatów, ma jakąś panią, która też ładnie śpiewa
Bry :D Co tam? Jak tam? Ja już drugi dzień wstaję według planu (podjęłam decyzję, że się trochę muszę ogarnąć i wstawać o 6.30) spacer z psem był, śniadanie zjadłam i teraz siadam do projektu. Zobaczymy jak długo wytrzymam xD
@wynalazek_one: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MalaGlupiaMiejscowosc01: powodzenia,
Uwielbiam Was wszystkich plusować, ale ostatnio jest to jeszcze trudniejsze niż zwykle. Już pomijając ten głupi limit który zawsze przekraczam czytając wątek dłuższy niż 5 komentarzy, to teraz już całkiem plusy się nie pokazują.
Chciałam tylko napisać, że jak ktoś ode mnie nie widzi plusa, to na pewno dostał, tylko coś się #!$%@?ło. Tak, żebyście nie myśleli że Was pominelam. Na pewno nie (づ
Ciekawe co jeszcze Spotify mi dzisiaj zaoferuje.
A może się podzielicie jakąś playlistą taką i do samochodu i do pracy. Proszę ładnie i płacę plusami!
@shitty_support ja takiego problemu nie mam ᕦ(òóˇ)ᕤ @TomTailor100 właśnie jak noga? Miłego dnia, siła!
Hejooo! Mam wiadomość! Został mi przydzielony termin obrony na 06.02.2020 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę późno, ale cóż będę mógł jeszcze bezkarnie parę dni #!$%@?ć
I miłego dnia Wam życzę (。◕‿‿◕。)
I Billy w obowiązkowym bonusie muzycznym.
@bolorollo: widzę, że straciliśmy bordo w tym samym dniu xD