Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:03, Czwartek, 16 stycznia 2020. Imieniny: Marcelego, Włodzimierza, Waldemara. Słońce podniesie się dziś o 07:58. Świecić będzie 7 godzin i 54 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:56 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:53. Ciemna noc zapadnie o 17:20, ale gwiazd można wypatrywać od 16:35.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 26
  • Odpowiedz
@Panpieniedzminiesra: @Dioddy: @Dddkop: @maCotsu: @Potatox: @highhopes: @slabehaslo: @Sikorka2017: @zuzka-kotkowska: @wyinwidualizowany: @Dziesion: @unizony_czlonek: @shitty_support: @buczubuczu: @Wejszlo: @Misza97: @algus: @Pjotsze: @micke
@MalaGlupiaMiejscowosc01 @TomTailor100
Dzień dobry. Dzisiaj tylko w pracy i długi weekend!
Lubię jak kobieta potrafi po francusku:
Czy ktoś z Was Koleżanki i Koledzy, z bardziej rockowych klimatów, ma jakąś panią, która też ładnie śpiewa
wynalazekone - @Panpieniedzminiesra: @Dioddy: @Dddkop: @maCotsu: @Potatox: @highhopes...
  • Odpowiedz
@micke: @highhopes: @unizony_czlonek: @slabehaslo: @Stefancveluszko: @Kalmuk32 @Peter_Mountain @aplered @algus @Sikorka2017 @Pjotsze @wyinwidualizowany @micke @buczubuczu

Bry :D Co tam? Jak tam? Ja już drugi dzień wstaję według planu (podjęłam decyzję, że się trochę muszę ogarnąć i wstawać o 6.30) spacer z psem był, śniadanie zjadłam i teraz siadam do projektu. Zobaczymy jak długo wytrzymam xD

@wynalazek_one: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MalaGlupiaMiejscowosc01: powodzenia,
  • Odpowiedz
@micke @Stefancveluszko @MalaGlupiaMiejscowosc01 @slabehaslo @unizony_czlonek @wynalazek_one @highhopes

Uwielbiam Was wszystkich plusować, ale ostatnio jest to jeszcze trudniejsze niż zwykle. Już pomijając ten głupi limit który zawsze przekraczam czytając wątek dłuższy niż 5 komentarzy, to teraz już całkiem plusy się nie pokazują.

Chciałam tylko napisać, że jak ktoś ode mnie nie widzi plusa, to na pewno dostał, tylko coś się #!$%@?ło. Tak, żebyście nie myśleli że Was pominelam. Na pewno nie (
  • Odpowiedz
Dzień zacząłem od Zaz, ale już drugie śniadanie przy akompaniamencie: Mam w domu czarną płytę ale mój gramofon jest troszkę popsuty i słuchać nie można. To znak że trzeba nabyć nowy!
Ciekawe co jeszcze Spotify mi dzisiaj zaoferuje.
A może się podzielicie jakąś playlistą taką i do samochodu i do pracy. Proszę ładnie i płacę plusami!
wynalazek_one - Dzień zacząłem od Zaz, ale już drugie śniadanie przy akompaniamencie:...
  • Odpowiedz
@micke: @Pjotsze: @wynalazek_one: @Sikorka2017: @Wejszlo: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Kalmuk32 @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @Peter_Mountain @bolorollo @Feduk @Formbi @Lelndianer @rajjj @Daro82: @krzysztof-bilinski: @Slamowir: i reszta ()

Hejooo! Mam wiadomość! Został mi przydzielony termin obrony na 06.02.2020 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę późno, ale cóż będę mógł jeszcze bezkarnie parę dni #!$%@?ć
algus - @micke: @Pjotsze: @wynalazekone: @Sikorka2017: @Wejszlo: @n1c3: @Dziesion: @b...
  • Odpowiedz
Tak jak codziennie, tak i dzisiaj życzę wszystkim spod tagu udanego dzionka. Mamy mały piątek, już jutro zaczynamy łykend. Nie wołam ale uszanowanko wszystkim. :)
  • Odpowiedz
@shitty_support: limit? Limit mają chyba zielonki, a ty pomarańczka więc nie masz. Wypok się coś psuje od paru dni. Ja wczoraj Tomowi dałam z 10 plusów do jednego komentarza, ale po paru minutach zniknęły. Później poczytałam w gorących, że się coś stanęło z wykopem i te dodatkowe plusy to takie wydmuszki.
@bolorollo: widzę, że straciliśmy bordo w tym samym dniu xD
  • Odpowiedz
@Wejszlo taaak, bordo długo siedziało i nie chciało spaść, chociaż ograniczyłem mocno komentowanie już od dłuższego czasu. W końcu mogę odetchnąć i zdjąć z pleców ten ogromny bagaż odpowiedzialności ( ͟ل͜)
  • Odpowiedz
@bolorollo: ja na głównej prawie wcale nie komentowałam, a nawet jeśli to albo minusowane albo zero plusów także skad u mnie bordo nie wiem xD Widocznie ludzie mocno pospadali w rankingu. Kiedyś byłam prawie 2 miesiące, a nie wchodziłam wcale na wykop
  • Odpowiedz