Wpis z mikrobloga

jednym z moich najgorszych wspomnien jest to jak mi sie ktos wlamal na spotifaja i sluchal na nim non stop jakies hiszpanskiego/latynoskiego disco, potem po odzyskaniu spotifaj w cotygodniowych polecanych utworach proponowal mi takie latino-disco gowno ()
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peknietyzlew co ty wiesz o najgorszych wspomnieniach. Miałem kompa na wspóle z bratem i ja słuchałem punka na last.fm a jak zapomniałem wyłączyć to brat siadał i miałem później u kolegów w gimbazie - hehe anon a co to za kręć dupcią dj witek remix czo?! XD
Trauma ()
  • Odpowiedz
U mnie jest problem w „Odkryj w tym tygodniu” - 80% polecanych to ukro-ruskie nawijki, kiedy notorycznie klikam znaczek dislikea. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ktoś miał taki problem?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@peknietyzlew: miałem to samo z murzyńskim francuskim rakiem (znaczy rapem, ale słownik wiedział lepiej). Podobno nikt tego tak naprawdę nie słucha, tylko złodzieje odtwarzają sztucznie stworzone zespoły 24/7 żeby nabijać odsłuchania i w ten sposób kabzę.
  • Odpowiedz
@peknietyzlew: tez mi sie ktos kiedys wlamal i co ciekawe tez jakis hiszpanski alwaro. Jeszcze typ typ byl taki bezczelny, ze ja czegos sluchalem, a nagle wlaczal sie jakis latino lover xD no to ja cyk, na swoje i za sekunde znowu tamto xD i tak pare razy, az nie odzyskalem konta
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@peknietyzlew: kurła tak samo miałem, jakiś latino syf i tylko to w polecanych. Usunąłem konto, stworzyłem nowe na innego maila. Było dobrze z miesiąc i teraz na dniach znowu jakieś gowno zaczęło mi polecać
  • Odpowiedz