Czy ktoś może mi powiedzieć jak wrzucić kontakty do icloud? Prawdopodobnie zapisywały się na koncie outlook. Ostatnio zapytał mnie o hasło do konta zalogowałem się i większość moich kontaktów poszła się walić. Musiałem odtwarzać backup z itunsa z kilku tygodni wcześniej.
Teraz jak chce zrobić backup to mówi mi, że mam za mało miejsca w icloud mimo że ustawiam tylko pliki, które na pewno nie zajmują 5 gb (wyłączony jest backup m.in. zdjęć). Wchodzę przez przeglądarkę na konto icloud i lista kontaktów jest pusta. Zaraz mnie k---a trafi z tym durnym iOS'em, w którym nie jestem w stanie zrobić kopii kontaktów i trzymać jej w chmurze.
@ks2m: Dobra znalazłem rozwiązanie. Dla potomnych sciągnąłem aplikacje z appstore i wyexportowałem dzięki niej kontakty bezpośrednio z iphona, a następnie je zimportowałem do icloud.
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wrzucić kontakty do icloud? Prawdopodobnie zapisywały się na koncie outlook. Ostatnio zapytał mnie o hasło do konta zalogowałem się i większość moich kontaktów poszła się walić. Musiałem odtwarzać backup z itunsa z kilku tygodni wcześniej.
Teraz jak chce zrobić backup to mówi mi, że mam za mało miejsca w icloud mimo że ustawiam tylko pliki, które na pewno nie zajmują 5 gb (wyłączony jest backup m.in. zdjęć). Wchodzę przez przeglądarkę na konto icloud i lista kontaktów jest pusta.
Zaraz mnie k---a trafi z tym durnym iOS'em, w którym nie jestem w stanie zrobić kopii kontaktów i trzymać jej w chmurze.
Jakieś rady?