Aktywne Wpisy
pearl_jamik +45
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gymw8nhnzd +252
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Pierwsza w nocy, wpada [G.]ach i rozpoczyna b-----------e od zdjęcia Moniki (ma na sobie tylko bieliznę i koszulkę, klęczy na łóżku) która robi zdjęcie Majorowi jakby ten był posągiem (później też wrzucił zdjęcie rozwalonego laptopa, chyba korytarz i w tle jakieś torby/ubrania). Z wielu wiadomości które wysłał dowiadujemy się iż:
- Major raz "zmacał" Monikę a ta nie dała mu w mordę;
- Małpa zaczęła "rządzić" treserką;
- G. zniszczył laptopa bo Monika nie chciała iść się leczyć do psychologa;
- Filmów od Majora nie ma bo prądu nie ma, Monika nie opłaciła;
- G. cuckował Majora ruchając głośno gdy ten siedział za ścianą;
- Monika nie z-----a Majora za obleśny film z kuchni;
- Odkąd pojawił się Major s--s stracił znacząco na jakości (i zaangażowniu?);
- Monika jest fleją i żaden pozew nie jest ruszony nawet;
- Monikę ciągnie do psychopatów i s-------i, daddy issues. Twierdziła że jest wyleczona po terapii psychologicznej.
- syndrom ratownika + słabość do patusów
- długi na pół miliona na biedę, będzie eksmisja, c-----e źródło zarobku;
- ona jest n---------a psychicznie i tyle;
- w niedzielę chciała mi dać d--y za paczkę paluszków;
- to był jego (G.) pierwszy stosunek analny, szkoda mu kotów (nie ma związku ze stosunkiem analnym), było warto (ogólnie o związku z Moniką);
- G. proponował jej wspólne leczenie po wywaleniu Majora, odmówiła;
- G. nie czuje nienawiści do Majora;
- Major nauczył się grać na jej emocjach, zdominował ją;
- G. może łatwo ją zniszczyć ale tego nie zrobi;
- sławek to męska mońka, uległy kumpel;
- G. codziennie pomagał przy komputerze;
- Major nie wąchał albo dobrze się krył w Krakowie;
- Major zarobił ostatnio 6000;
- mam nadizeję, że ją zgwałcił tego chciała;
- chcę być jej wrogiem, żeby nie przyszło jej do głowy błagać o powrót z płaczem;
- niech sie naje głupia suka jeszcze więcej wstydu może przetrzeźwieje;
Wnioski do wyciągnięcia pozostawiam wam.
Film Majora witajcie widzowie odpoczwałem od stresów 14/01
Potwierdza awarię prądu, pokazuje te "sławne" njubalansy które kupił (faktura obecna). "Gadają głupoty że ja poszedł do lasu". Mówi żeby nie słuchać pewnych rzeczy bo "tutaj nic się nie działo", po prostu "była pewna niezgoda, nieraz kobiety dają kłopoty, raz tak bywa w życiu że są zwroty i upadki". "To co pisze na discordzie pewne niewyjaśnione sprawy to po prostu ktoś znów zaczyna zbierać przerabiać i tak to nie powinno być". Pokazał różaniec który nosi non stop przy sobie, "to nie jest tak że jestem jakąś osobą nieuczciwą". "Czekajcie zawsze na dobre wieści, proszę nie wysłuchiwajcie co pisze [...] o przykrych rzeczach, każdy człowiek ma inny charakter, trzeba zrozumieć się". Wspomina o p.Lipce do której przytulał się knur. Pozdrowił Sławka, krytykuje stalkowanie Myszy.
Wieści od Sławka 14/01
Pierw odnosi do Meksykana. Zarzuca mu że olał widzów i nie spotkał się z Lipką preferując zarobek. Będąc na miejscu olał Lipkę, a mogło powstać tyle dobra z tego, zwłaszcza że Lipka się pofatygowała do nich i wyrażała chęć spotkania. Następnie zarzuca Fiodorowi, że nie odpali lajta gdy Meksykano ma swojego, sugerował zmowę. Ma też pretensje, że ten manipuluje SMS, m.in. tym gdzie Sławek pisze o oszuście, chodziło o sytuację gdy Fiodor dzwonił do Lipki podając się za Sławka. Mówi też że podał nr Fiodora Lipce, aby pomóc jej kogoś zlokalizować na miejscu, twierdzi że miał dobre intencje. Mówi też że filmy są schowane możliwe z powodu samej Lipki i pokazania numeru Sławka. Na koniec wspomina (i pokazuje) o grupie wiskordowej Fiodora, która ma wypełniać definicję lateksowej, pokazuje 2 screenshoty z wypowiedziami Fiodora, twierdzi że ma tam kreta (konto?). Mówi też że wszystko na wykopie jest dokumentowane (kwestia ogłoszeń, numerów, zdjęć), on natomiast ma czyste papiery.
#kononowicz #kononowicztldr #suchodolski #patostreamy
@mavon: To jest już nie pamiętam które nawiązanie do tekstu piosenki Kazika "Dziewczyny" z czasów młodości (jestem w podobnym wieku co ćpun chociaż nie wyglądam na swojego ojca). pamiętam to jako hit jakieś 25 lat temu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Poza tym ostotne np. stwierdzenie, że meksyk nagrywa tylko Kononowicza, który "gada kocopoły" i którego nikt już nie chce oglądać i niczego poza tym nie robi a srawek jest potrzebny bo on daje informacje z pierwszej ręki itd.
Sławek po prostu przytoczył definicję, którą wymyślił sam Wykop. Trochę zabawnie by to wyglądało, jakby się samym autorom przypominało, co znaczy ich własnoręcznie wymyślone słowo w ich super elytarnym slangu.
Jeśli to co piszesz to prawda to Kisio przy Mońce to okaz zdrowia psychicznego
Pomijając znaczne prawdopodobieństwo że cała akcja jest ustawiona, to Gach powinien wyciągnąć wniosek z własnej wypowiedzi.
Sam wszak zauważył że Es i Mońka są podobni - tym samym żadna ilość wstydu i upodlenia nie spowoduje tutaj wytrzeźwienia.
Wręcz przeciwnie, jak pokazuje historia męskiego pierwowzoru Sida. Żenada będzie się tylko nakręcać