Aktywne Wpisy
Bobek_PL +485
Audi a5
Korekta jakieś 600tys km
Aso 2022.05 - 773 255 km
Ogłoszenie 192tys km 2023.10
WAUZZZ8T79A021268 vin
https://m.olx.pl/d/oferta/audi-a5-3-0-tdi-s-line-full-opcja-CID5-IDV5QCv.html
#motoryzacja
Korekta jakieś 600tys km
Aso 2022.05 - 773 255 km
Ogłoszenie 192tys km 2023.10
WAUZZZ8T79A021268 vin
https://m.olx.pl/d/oferta/audi-a5-3-0-tdi-s-line-full-opcja-CID5-IDV5QCv.html
#motoryzacja
Mroczul +180
No i pykło. Okrągłe...
Pare lat temu dostałem się na kurs z Urzedu Pracy na Wózki Jezdniowe :) Ładnie wypełniłem formularz i przyjeli mnie. Na kursie był stary Janusz menel ze zgniłymi dziąsłami który z nikim nie gadał tylko bawił się damską Nokią 5300, sebix wyglądajacy jak Tede i jego chudy przydupas. Ja najbardziej kozaczyłem na teorii, że już jeździłem ale bez uprawnień, pracowałem w Hurtowni w Niemczech i opowiadałem całą mase zmyślonych historii na ten temat. Mówiłem instruktorowi, że jeździłem Clarkiem, zrobiłem dziure w ścianie, rozwaliłem palete curkierków którą później zjedliśmy i uciekaliśmy w BWM przed policją xD O, to kolega bedzie zdawał na Clarku, rzucił ironicznie stary egzaminator. :) Kurs zdawaliśmy w jakimś januszexie w #gdansk na Olszyce na terenie jakiegoś warsztatu czy coś. Dali nam wózki ze skrzynią biegów, nie taką automatyczną i wywołali mnie jako pierwszego do jazd. Bałem się, wykręcałem ale nie dałem rady. Gdy okazało się, że nie potrafię nawet odpalić i ruszyć zacząłem się śmiać razem z resztą, że jestem zdystansowany ale chciałem szybko #!$%@?ć. xD W kolejnym dniu egzaminator dołożył kolejną cegiełke i kazał jeździć z paletami. Trzeba było uważać przy stawianiu ich przy płocie, żeby nie poleciały na drugą strone i nie rozbiły zaparkowanych tam aut. Udało mi się wykręcić od jazd i tylko patrzałem jak Sebixy śmigają aż sie kurzy :) Na kolejnej teorii nie było co robić bo już wszystko omówiliśmy, egzaminator wydrukował jakieś śmieszne rzeczy z internetu sprzed 20 lat i czytał je na głos dla zabicia czasu. 10 powodów dlaczego penis jest jak pies. O,ooo! Tak, dobre krzyknąłem z entuzjazmem jako pierwszy i ostatni gdzie reszta spojrzała sie na mnie jak na pedała i #!$%@? xD Dostałem również telefon z Urzędu i musiałem wystąpić na środek w za dużej bluzie z kapturem i wysłuchiwać na głos, że ja i ten Janusz nie zdaliśmy jako jedyni i mam jeszcze jedną szanse w grupie Urzędu Pracy Gdyni. Janusza wywalili dlatego, że przychodził lekko #!$%@? xD Musiałem więc jeździć gdzieś na koniec Gdyni do Hurtowni i jeżdząc po placu egzaminator siedział w ciepłym aucie i darł ciągle na mnie morde, że co ja robie xD Sebixy z Gdyni gdy usłyszeli, że jestem z Gdańska dopytywali czy chodzę na mecze i kazali mi potrzymać swoje szaliki Arki Gdynia gdy jeden z nich śmigał widłowką :) Egzaminator na końcu zapytał czy poradzę sobie w pracy, a ja dostałem 10 zł od Babci za sukces w zdawaniu :)
Oczywiście jeździć nie umiem i gdy poszedłem do pracy w Hurtowni typu Cash&Carry wszyscy jeździli na widłówkach gdzie tylko ja miałem uprawnienia a gdy pytałem kierownika kiedy będe mogł to sie uśmiechał pod wąsem i unikał tematu :)
Po czymś takim zdam Prawo Jazdy czy lepiej sie nie pchać? :)
#pracbaza #przegryw #stulejacontent #wozkiwidlowe #wychodzimyzprzegrywu #truestory
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora