Aktywne Wpisy
Bipolar- +31
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zegarki raczej znane i przedstawiać nie trzeba. W tym roku jeszcze nic nie kupowane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny wleci pewnie jakis pilot (no pun intended) xD
No i odwieczne zegarkowe dylematy: więcej czy „lepiej”, skusić się na microbrandy czy odpuścić, etc...
Pozdrawiam was :)
Z zakupem tej cytrynki to w ogole fajna historia, bo ustawiłem się z gościem telefonicznie na szybka transakcje i pojechałem ze znajomym, tez zegarkowym takim. Skończyło się tak, ze oglądaliśmy chyba z godzinę jego Vintage kolekcje w samochodzie i gadaliśmy o życiu i zegarkach :)
Co to za pasek, wyglada jak jakis z allie?
Zaskakuje mnie jak duże zamieszanie wywołuje ten zegarek xD
Komentarz usunięty przez autora
@recc: Kupiliśmy spontanicznie rok temu na święta z różowa po sztuce w timetrendzie, ona ma cygańską wersje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie można trochę taniej, ale te dwa nie kosztowały więcej niz kino i dobra kolacja, wiec ;)