Wpis z mikrobloga

Okej, jako, ze udzielam się pod tagiem i ogólnie lubię społeczność #zegarki i #watchboners to zgodnie z noworocznym trendem i zrobie pokazkolekcje - zegarków, które są w rotacji, coś tam jeszcze się wała po szafkach, ale tego nie nosze wiec nie uznaje tego jako części kolekcji.

Zegarki raczej znane i przedstawiać nie trzeba. W tym roku jeszcze nic nie kupowane. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejny wleci pewnie jakis pilot (no pun intended) xD

No i odwieczne zegarkowe dylematy: więcej czy „lepiej”, skusić się na microbrandy czy odpuścić, etc...

Pozdrawiam was :)
miiihau - Okej, jako, ze udzielam się pod tagiem i ogólnie lubię społeczność #zegarki...

źródło: comment_UZUCZtmYF70aaoXJ9wIQ08Iin8F8EJgW.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@fi9o: Dzięki :)
Z zakupem tej cytrynki to w ogole fajna historia, bo ustawiłem się z gościem telefonicznie na szybka transakcje i pojechałem ze znajomym, tez zegarkowym takim. Skończyło się tak, ze oglądaliśmy chyba z godzinę jego Vintage kolekcje w samochodzie i gadaliśmy o życiu i zegarkach :)
  • Odpowiedz
  • 0
@grap32: Oj kolego nie, ja z gshockow to tylko ten i ga2100. Reszta mi nie siada.

@recc: Kupiliśmy spontanicznie rok temu na święta z różowa po sztuce w timetrendzie, ona ma cygańską wersje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie można trochę taniej, ale te dwa nie kosztowały więcej niz kino i dobra kolacja, wiec ;)
  • Odpowiedz