Wpis z mikrobloga

@menda_pospolita: zawsze może być feta, z dodatkiem środka znieczulającego dla koni. Mrozi tak samo. Pewność jest tylko jak jesteś koneserem, miałeś do czynienia z materiałemz pierwszej ręki, albo sprawdzasz po prostu odczyn chemiczny indykatorem.
  • Odpowiedz
Zasadniczo 1/10 worka czystego materiału smaży styki na ponad godzinkę. I ma być euforia w hooj. Jak jest ni jak to znaczy, że g---o. W ostatnich pięciu latach nie widziałem koksu poniżej 5 stów
  • Odpowiedz
Lepiej nie, mam telefon na podsłuchu, przez ostatnie 10 lat miałem kilka spraw w sądzie o zorganizowane grupy przestępcze przyjacielu, także obecnie żyje wspomnieniami.
  • Odpowiedz
@andreeeTHC: @menda_pospolita: Panie worek workowi nie równy więc posługiwanie się miara typu 1/10 zamiast używania mg jest złe i może komuś narobić biedy. Nie wiem do jakich narkotyków możesz porównać k--s, ale zdecydowanie nie jest to najbardziej euforyczny n------k i nie zawsze musi być ta euforia w hooj. W 300tys mieście nie ma problemu z ogarnięciem z kilku źródeł i ceny zależnie od jakości i znajomosci wahają się
  • Odpowiedz
@bigb00m: znawco, a sprawdzaleś kiedyś czystość na odczynnikach chemicznych, że masz wiedze kiedy co żarłeś? Bo to jedyny sposób na zbadanie w 100% co jest w danym prochu. A 1/10 to podaje miarę wagi ze standardu iso jaki występuje od lat na dzielni. Kto kumaty ten wie panie nadopiekuńczy
  • Odpowiedz
  • 0
@menda_pospolita Po mieszańcach bardziej piecze nos i spina mięśnie. Po czystrzej ma się lepszą gadane i ogólnie jest weselej. Dobrze jesli ma perlisty połysk i nie jest sucha jak kreda.
  • Odpowiedz
@andreeeTHC: Tak sprawdzałem, jak również zapewne w przeciwieństwie do ciebie miałem okazje żreć kokainę w obu Amerykach, Azji i kilku krajach europejskich. Bardzo możliwe że jednak coś na ten temat wiem.

@elsaha: Nie zgodzę się że mixy z fetą pachną chrzanem. Dobry koksik smakuje właśnie chrzanowo albo daje benzyną.
  • Odpowiedz