Wpis z mikrobloga

Co tu się...

Trochę w internecie kupuje, trochę sprzedaję. Myślę, że paczki mógłbym liczyć w tysiącach, ale sytuacja z dzisiaj to absolutny HIT

Kupiłem 8 koszulek - zespoły metalowe. Otwieram paczkę, przeglądam koszulki i okazało się, że 1 brakuje - piszę do sprzedawcy z chęcią wyjaśnienia sytuacji i spotyka mnie taka reakcja

Jestem ciekawy jak w takiej sytuacji sprawdzi się pakiet ochronny OLX

W komentarzu coś na dokładkę

#olx
Lychee - Co tu się... 

Trochę w internecie kupuje, trochę sprzedaję. Myślę, że paczk...

źródło: temp_file2775594071368947873

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 5
@o__0 Pewnie, że tak dlatego dosłownie minutę po odebraniu i otwarciu paczki się z nim skontaktowałem, ale ciężko przypadek się trafił...
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@kubinka0505 Mam pełne dane włącznie z adresem zamieszkania, ale na razie się wstrzymam. Może pójdzie po rozum do głowy, chociaż patrząc na jego bełkot nie spodziewałbym się tego
  • Odpowiedz
via Android
  • 79
@SuperMaslo @stary_grat @LowcaAndroidow2049 @Fishuur @kubinka0505 @chlodna_kalkulacja @saintie @o__0 @murdoc @qwertyxxx @Mroczna_Pyra @Defensivecircle @Kaja_Kern @Uyak

Wołam, nie wiem czy dobrze to robię, ale gość się odpalił konkretnie, jak trochę go uszczypnąłem. Do tego kilka telefonów, ale nie odebrałem, bo podczas rozmowy ciężko by mi było zachować taki spokój
Lychee - @SuperMaslo  @starygrat  @LowcaAndroidow2049  @Fishuur  @kubinka0505  @chlod...

źródło: temp_file3121034095223266645

Pobierz
  • Odpowiedz