Wpis z mikrobloga

@HaSSaN: ze strony producenta January Sale :D
@wujekwichura: właśnie zastanawiam się na jaki pasek go wrzucić, zastanawiam się nad NATO i kolor czekoladowy, piaskowy, lub czarny. Jestem niezdecydowany jak kobieta :P myślałem też nad meshem i perlonem, ale nigdy go nie miałem i nie wiem z czym to się je. Naturalnie najbardziej chciałbym bransoletę, ale już inny hajs.
@konmac: zegarek jest bardzo fajny. Wstyd się przyznać,
  • Odpowiedz
  • 0
@Kukiee Ja już prawie rok polowałem na czarnego albo niebieskiego najchętniej w używce i gdy tylko pojawiała się oferta miałem inne wydatki. Gdy tylko zobaczyłem tą wyprzedaż od razu wziąłem się za zamówienie bo normalnie u----i drożej sprzedawali.
Już nie mogę się doczekać kuriera. Swoją drogą paczkę w PL doręcza DHL czy przekierowują na Pocztę albo jakieś GLSy?
  • Odpowiedz
@konmac: DHL do samego końca. Długo czekasz? Bo mi chyba szedł 2 dni. Byłem bardzo zdziwiony. Albo czas mi tak szybko leci i jakiś dzień mi uciekł.
  • Odpowiedz
@wujekwichura: jakoś jednak nie mogę się przekonać do mesha. Za to bransoletę będę szukał. Tylko na razie nic na horyzoncie oprócz nowej w przedsprzedaży za nie małe pieniądze.
  • Odpowiedz
Sam go noszę na bransolecie (świetna mikroregulacja)

@wujekwichura: taka niewymagająca narzędzi? Podoba mi się to w moim C7 :) Trochę zawiodłem się, że bransoleta nie jest skręcana, tylko na "pin & collar". Mocno takie sobie przy usuwaniu linków...
  • Odpowiedz
@Kukiee: Moją paczkę dopiero wczoraj nadali, ale jeśli wierzyć zapewnieniom DHLu doręczą w poniedziałek ;)
Też myślę o ori bransolecie, ale jak na razie cena nowej niezbyt zachęcająca.
Dlatego na razie będzie noszony na skórce, a na lato może jakiś perlon Eulit.
  • Odpowiedz
@m_bielawski: no niestety kupiłem go już dawno i mam starszą wersję bez quick release. Pamiętam, że podczas skracania bransolety wygiąłem jeden z pinów, napisałem do CW, a oni przesłali mi za free dodatkowe piny i tulejki.
  • Odpowiedz