Wpis z mikrobloga

warto zwrocic uwage na fakt, ze analczyk znow jest "nawrocony" bo po akcjach ze szkaplerzem twierdzil jakis czas, ze ma #!$%@? i nie wierzy w boga. teraz znow "sie modli o agnes i marlenke" XD

jaka to lajza jest, czy komus z was przytrafilo sie #!$%@? i grozic konkubentce nozem? przeciez to trzeba byc skonczonym idiota, a u niego taki manewr powtarzal sie wlasciwie co 2 melanz, a melanz 2 razy dziennie. teraz (znow!) nawrocony, on sie modli za AGNES XD ktorej hajs wisi i trzesie dupa przed ujawnieniem kolejnych filmow, on jej teraz wspanialomyslnie PRZEBACZYL WSZYSTKO XDDDDDDDDDD a hajs nieoddany za rok utrzymywania darmozjada i menela. analny cpunek sam sobie wybieral towarzystwo, nikt mu nic nie kazal.

marlence pomagal od samego poczatku 3ciego sezonu, caly 2019 POMAGAL MARLENCE, efekty? brudaska zaslynela z TRAPEZU, WSZAWICY, pol roku wozila sie z nim po piwnicach i garazach bez biezacej wody, finalnie skonczyla LYSA we wsi RÓWCE z ktorej tak chciala uciec. MISTRZU ALE JEJ POMOGLES XD

co po tym wszystkim nasz ksiaze zrobil? zawinal manatki, bo on musi sobie pomoc (oczywiscie dzieki DARMOWEJ pomocy innych, AHAHAHAHAHAAH jaka to #!$%@? jest)

#patostreamy
#rafatus
  • 15
@decadence: Oczywiście, że nie. Wszystko co wyżej napisałeś jest prawdą. Alkoholicy i uzależnieni od narkotyków mają więcej pokory niż ta #!$%@?. Wkleja, że idzie na odwyk. On #!$%@? nie wie co to jest odwyk z NFZ. Gorzej niż w więzieniu. Budzą się o 5 i #!$%@?ą do 22, wszystko fizycznie żeby zapomnieć o "nałogach" 3 razy w tygodniu spotkanie z psychologiem. W ciągu dnia nie może się nawet na 30 min.
a to nie jest tak, że Ci trzeźwiejący alkoholicy czesto oddają siebie i duszę i inne takie do Boga? Pytam bo nie wiem jak jest w realu a powyższe znam z tv. Wiele grup wsparcia z różnorakimi problemami/uzależnieniami wspomina o sile wyższej. Takie katharsis do bóstw wyższych. Jak jest na prawdę?
I druga sprawa - ile mineło od Chestera do Agnes? Bo nie zanotowałam. nie zakodowałam()
@Kamelajna:

w wiezieniach spore uzytek maja jechowi i inne sekty.
w osrodkach/monarach kosciol katolicki robi sobie uzywki, mnie np. KAZANO chodzic na msze tlumaczac, ze to czesc skladowa terapii i pomimo, ze jestem ateista, to mam #!$%@? i #!$%@?. zglaszalem opcje prowadzenia cpunom zajec z etyki, nic z tego. nie ma wolnosci w swiecie narkomanstwa :D
te 8 tygodniowe odwyki od alko to kupa gowna i totalna sciema, nic sie nei
@decadence: mnie np. KAZANO chodzic na msze tlumaczac, ze to czesc skladowa terapii i pomimo, ze jestem ateista, to mam #!$%@? i #!$%@?. zglaszalem opcje prowadzenia cpunom zajec z etyki, nic z tego. nie ma wolnosci w swiecie narkomanstwa :D

Brzmi jak kiepski żart! Przykro mi :( Nie rozumiem jak mozna kogoś zmuszać do wiary w Boga, jak on np. czerpie siłę z choćby kurFa wiary w dzrewa. Chore! Chore i