Wpis z mikrobloga

@fcpierniczek: PiS ma problem z niezależnym marszałkiem Senatu z opozycji. Ostatnio sporo osób twierdziło, że mu wręczali łapówki - teraz się okazuje, że to są jakieś słupy mające go pogrążyć
  • Odpowiedz
@fcpierniczek: Od miesiąca szczujna zwana telewizja publiczna odwalą takie rzeczy:
- robi i publikuje sondaże czy ludzie uważają Grodzkiego za łapówkarza,
- promują akcje wysyłania kopert na łapówki do Grodzkiego,
- podają anonimowe i nieweryfikowalne źródła w postaci pana Romualda, ze grodzki brał łapówki
  • Odpowiedz
Niesamowite, że tych ludzi dalej popiera taka część społeczeństwa. Kompletne zidiocenie. Ludzie beda ich kochać nawet jakby wprowadzili pełną dyktaturę i zaczęli zabijać niewygodnych, nie wierzę już że są jakieś granice tego odmóżdżenia. Pluję na ten naród.
  • Odpowiedz
@movsd: Wspaniała jest ta gra na anonimy.

Grodzki: "Ktoś z PiSu proponował mi ministra zdrowia, ale nie powiem kto"
PanRomuald z TVPis: "Dałem Grodzkiemu 4 stówy"
PanMężczyzna z Zetki: "Dostałem ofertę - 5 kafli za fałszywe oskarżenie Grodzkiego"

Bardzo wesoło. Tylko mało konkretnie. Najbardziej interesujące jest, czy entuzjaści strony rządowej przeproszą Grodzkiego, gdy wszystkie oskarżenia okażą się wyssane z palca. Nie, wróć - jeszcze bardziej ciekawe jest, czy zażarci obrońcy
  • Odpowiedz
Swoją drogą widziałem trafny komentarz- wielu doniesieniom o łapówkach Grodzkiego nie możemy dawać wiary.

Natomiast jednemu doniesieniu o rzekomym korumpowaniu byłego członka UB dać wiarę należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz