#narkotykizawszespoko #kodeina #thiocodin Czy po 2 paczkach thiocodinu, brane 2 raz w życiu moje zachowanie i wygląd będzie się znacząco różniło od normalności i będzie wskazywało jednoznacznie na narkołyki? ( ͡°͜ʖ͡°) bo mam niepohamowana chęć Jutro wziąć a iść będę musiał do mojego liceum w dodatku na 1 dzień w szkole ( ͡°͜ʖ͡°)
@al0al0 bedziesz wygladal normalnie, mozesz sie porzygac bo thiocodin ma sulfogwajakol. Jedyne co moze wskazywac na to ze jestes nacpany to male zrenice. Ps.zacznij od jednej paczki
@konsonanspoznawczy: brałem ostatnio 1 pakę to podziałało bardzo leciutko,nie wiem czy wpływ na to ma ze nie wziąłem wszystkiego naraz Tylko w ciągu 20 minut
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
Czy po 2 paczkach thiocodinu, brane 2 raz w życiu moje zachowanie i wygląd będzie się znacząco różniło od normalności i będzie wskazywało jednoznacznie na narkołyki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo mam niepohamowana chęć Jutro wziąć a iść będę musiał do mojego liceum w dodatku na 1 dzień w szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Się nasłuchali patointeligencji xD
@al0al0: raczej nie bo jak widać i tak jesteś p------y
Ps.zacznij od jednej paczki