Aktywne Wpisy
teslamodels +29
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +26
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gorzkiezale #bekazkatoli #oswiadczenie #neuropa
Na wiekszosci kierunkow
@Korbov: Skoro Pismo Swięte jest tak ważne i nieskalane, to po co encykliki papieskie?
@Korbov: Czyli lewacki profesor Hartman propaguje kazirodztwo, a lewica to nie wspólnota, i debile pokroju koroluka nie powtarzają tego? Seems Legit
@kvgewhr: #!$%@? temat zupełnie bez związku, byle tylko coś przyprawdopośrodkować
czuj, że napisałeś coś bardzo mądrego i jesteś tak bardzo z boku XD
nawet śmiechłe z tryharda
@matcheek: Po odkryciu na czym polega neurologia i na czym polega śmierć mózgu już nie ma nań miejsca i elo, a przy Twoim rozumowaniu, że trzeba mieć 100% wiedzy, żeby uznać boge na kiju za wymysł ludków z pustyni nie da się stwierdzić zupełnie nic, więc i ta Twoja metoda naukowa idzie se w #!$%@? i pozostaje taką samą opinią, bo kto
Komentarz usunięty przez moderatora
@neib1:
Ale co Ci do wierzen innych ludzi? Nie zachecaj innych do tego zeby unaocznili Ci ile wierzen i uprzedzen niepopartych w zaden sposob nauka jest w Tobie. Przeszkadza Ci ze ktos w cos wierzy, a jestes na OK zeby sobie wierzyc w co Ci sie podoba?
@matcheek: Tyle, że ja to zrobiłem właśnie po to, żeby wykazać ułomność Twojego rozumowania, co zrobiłem bardzo łatwo. W momencie, kiedy diaboł może poprzestawiać wyniki każdego badania nie możesz
mamy 21 wiek a banda lewackich debili podaje chłopcom hormony żeby urosły im cycki.
mamy 21 wiek a lewacka ideologia prowadzi indeks ksiąg zakazanych.
mamy 21 wiek a lewackie #!$%@? uwazają że bogactwo bierze się z zasiłków.
mamy 21 wiek a lewackie deficyty intelektualne twierdzą że istnieje kilkadziesiąt płci a mężczyzna może mieć okres
@neib1: ermm...
Mniej pychy wiecej pokory? Z tego co napisales wynika tylko masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i zbyty wysokie mniemanie o sobie?
Mowiac brutalnie prosto, zeby przyjac Twoje twierdzenia do systemu akceptowalnych naukowo twierdzien musisz najpierw udowodnic, ze diabel
@matcheek: Próbowałeś ze sobą? Bo nie wygląda na to.
Przecież ja uważam, że ten diabeł to bzdura - chociaż ora Twoje podejście do twierdzeniu o tym, że istnienie/nieistnienie boge to jest to samo.
@wszyscy: Nie obraża Ciebie, to Ty się obrażasz na OPa za ten tekst. "dziadek na chmurce" to pogardliwe słowa odnoszące się do koncepcji Boga. Ty jako wierzący wybierasz, by wziąc to do siebie.
To jest różnica, bo nikt nie nazywa Cię zjebem czy "pedałem" bezpośrednio.
Więc teiści powinni je znaleźć, by ateiści mogli uwierzyć w nadmiarową koncepcję, jaką jest istnienie Boga. Bez tego dowodu wracamy do naturalnego stanu rzeczy i nie wierzymy w takie rzeczy, jak teoretyczne czajniczki Russella, prawda?
@matcheek:
Ggdzie ja jestem arogancki?
Stary, pokazuje Ci wyrwe w Twoim mysleniu. Wierzenia nie sa nauka, nauka nie jest wierzeniami. Ale z tego wzgledu, ze poznanie naukowe dzisiaj nie daje odpowiedzi na wszystkie pytania, jest miejsce na wierzenia niemajace poparcia w nauce. I to jest OK. Ludzie chca w cos wierzyc. Ty tez, chcociaz z tego co piszesz, wolisz pewnie
@matcheek: Nie do końca, bo nie wyczerpuje to tematu. Istnieją twierdzenia nienaukowe jako takie, które uznajemy za prawdziwe lub nie, a nawet możemy je umieszczać w kategorii wiedzy encyklopedycznej. Tak jest w przypadku science fiction, bajek itd. Są nieprawdziwe i fakt ich nieprawdziwości można wpisać do encyklopedii bez używania metody naukowej, nieprawdaż?
Podobnie jest ze stwierdzeniem, że
Ale wierzenia nie sa nauka...stad, jak cos co jest przyjmowane na wiare ma byc udowodnione?
Wyznanie wiary zaczyna sie od
wierze
a nieq.e.d
.Czyja to wina, ze z kazda odpowiedzia jaka daja nauka, pojawia sie tysiac kolejnych pytan?
Moze, to to wystarczajca przeslanka, by zauwazyc, ze pomimo calego rozwoju nauki wciaz o
@matcheek: Jeżeli coś nie jest udowodnione, to jest tylko domysłem. Jak jeszcze mamy do tego kontekst powstawania religii i widzimy cały mechanizm (który jest wspólny dla poszczególnych grup religijnych), to owszem nic nadal nie jest przesądzone, ale można się spokojnie spodziewać, że wszystkie religie arbitralnie przyjmują ten koncept Boga, prawda? Ten kontekst przechyla ciężar opinii czy
@neib1: W ogóle w kontekście ostatniej wypowiedzi abp. Skworca o obowiązkowej lekcji religii (lub etyki) w szkołach jest tymbardziej groteskowe. https://tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/obowiazkowe-lekcje-religii-lub-etyki-tego-chce-arcybiskup-skworc,997539.html
Biskupi katoliccy od lat próbują wpływać na władzę niedemokratycznymi metodami.