Wpis z mikrobloga

#fut
Czepialem sie jakiegos Junajteda czy Kamyka i ich contentu ale po obejrzeniu trzech minut filmiku od Castro zaczyna miec dwoch wyzej wymienionych niemal za inteligentow...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@its_all_in_the_game: Lepiej nie włączaj. Ja tam kiedyś oglądałem Junajteda, bardziej w fifie17, bo wtedy jeszcze nie grałem w futa tylko jakieś sezony online na koncie kolegi i wtedy miał nie najgorszy kontent. Później coraz mniej, do Kamyka aż tak nic nie mam, bo jest w ekipie fantasy, ale też prawie już go nie oglądam. Jestem dość na bieżąco z youtubową sceną Fify, kojarzę większość tych większych i nawet mniejszych fifaczy,
  • Odpowiedz
@Tymczas0wy: ja też wiem kiedy gram u siebie a kiedy na wyjeździe i nie ma (przynajmniej u mnie) różnicy. Ludzie związani z yt robili gorsze rzeczy, w zeszłej edycji zdecydowana wiekszość, korzystała z tego "buga" i nikt nie dawał o to j-----a.
  • Odpowiedz
@Tymczas0wy: a co ma do rzeczy ze wbil elite raz czy dwa lub nie wbil w ogole? Wazne ze dobrze sie go oglada , jako jedyny ma to cos co sprawia ze ogladam jego filmiki z przyjemnoscia.
  • Odpowiedz
@jajecznicaZ5Jaj: Lisek się w tym specjalizował, czasami idiota po 20 razy wychodził z ekranu wyboru stron, bo widział, że gra jako gość. Raz trafił na bejotta jako gościa, który miał to w dupie i Lisiowi się bilans pogorszył, bo w------l XDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@adam_87: nie bedzie, tego jeśli serwery i rozgrywka staną się równe dla wszystkich, tak niestety się nie wydarzy. Każdy szuka swojego sposobu na sukces, youtuberzy czują dodatkową presję lub sami ją sobie tworzą, kasa. Ja tego nie neguję, wszystko co robisz by mniej się denerwować na ten półprodukt nie robi z Ciebie kutasa. Gorzej jeśli chodzi o no loss glitch, to jest złe. Temat rzeka.
  • Odpowiedz