Aktywne Wpisy
Retropx +4
Jak powiedzieć różowej sposób subtelny ać zrozumiały żeby wzięła się za siebie? (chodzi o odchudzanie)
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta
Smutne jest to, że przez durną politykę tego kraju, która nie hamuje pazernych deweloperów, fliperów i pośredników nie będzie mnie stać na życie we własnym kraju. Za rok kiedy będę miał UOP na sensowne pieniądze (obecnie mam zlecenie i zdobywam pierwsze doświadczenie w dobrej branży) to głupia kawalerka w moim mieście będzie kosztować prawdopodobnie 700-800 tys. a wynajem będzie zjadać mi 50-60% pensji. Będę musiał pójść na pokój ze studentami albo wyemigrować
Piłkarski Nowy Rok kibice Cracovii od pokoleń zwykli witać na stadionie przy ul. Józefa Kałuży. Nie wszyscy jednak mogą być w tym dniu w Krakowie. Od dwóch dekad byli sportowcy i kibice Cracovii organizują Trening Noworoczny w Chicago.
- Spotykamy się od ponad 20 lat w Nowy Rok – mówi dla Terazpasy.pl Ireneusz Mierzejewski , zagorzały sympatyk Cracovii i sędzia piłkarski. - Zapoczątkowane to było przez Towarzystwo Przyjaciół Krakowa a od około 15 lat w naszych piłkarskich Treningach Noworocznych bierze udział Royal-Wawel Cracovia. Organizatorem i inspiratorem Treningów Noworocznych w Chicago jest były piłkarz Cracovii Zbigniew Maczugowski W poprzedzających spotkaniach noworocznych uczestniczyli między innymi legenda Cracovii Andrzej Turecki i były hokeista Janusz Baranowicz – mówi Ireneusz Mierzejewski.
http://terazpasy.pl/Publicystyka/Artykuly-Teraz-Pasy/Trening-Noworoczny-Cracovii-takze-za-Oceanem
#cracovia #chicago #ciekawostki