Aktywne Wpisy
Waleczny_Kalafior +503
Jak możesz nie pracować po godzinach pracy, nie masz w ogóle szacunku do pracy (xDDD), jeb.ne pokolenie myślące tylko o sobie, a nie o korzyściach dla firmy xDDD
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
Jednak ##!$%@? w dzisiejszych czasach dalej mocny.
#januszebiznesu #januszex
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Ja już nie wiem. Tyle facetów ma fajne zgrabne, albo normalnej postury dziewczyny, ni to chude, ni to grube, które modnie się ubierają. Np. Buty. Nike air force, conversy czy vansy to podstwa, a Ty zawsze trafiasz na takie, które chodzą w jakiś podróbach za 50zl z ccc czy z croppa, albo innym syfie. Dobre ubrania z lepszej sieciówki? Po co, lepiej plastikowe gówno z teemu czy sheina za
Hej mirki. Czy psychiatra może zdiagnozować ADHD/ADD i dać na to jakiekolwiek leki, wyznaczyć proces leczenia?
#medycyna #psychiatria #adhd
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Nie siedź w domu w ferie i w wakacje](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: wolno jemu
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: jak masz podejrzenie ADHD to szukaj psychiatry dziecięcego (najlepiej jakby się też dorosłymi zajmował). Wynika to z tego, że leki na ADHD są na specjalne recepty RPW. Żeby je wypisywać lekarz musi zamówić wcześniej puste recepty w NFZ. Robią to w praktyce właśnie psychiatrzy zajmujący się dziećmi (jest to najpowszechniejsze zaburzenie dzieci).
Sugeruję też przyjść do