Aktywne Wpisy
#przegryw mocno u mnie wlatuje ostatnio; szukam chłopa i każdy kto pisze to ameba; oczy jak pięć złotych jak się zapytam o jakieś książki. Niby człowiek wie że czytelnictwo w Polsce leży, ale jakoś w moim otoczeniu nie ma tego problemu. Potem się dziwicie, że trzeba za granicę jechać szukać oczytanych francuzów/brytyjczyków. Robicie to na własne życzenie i tyle.
#zwiazki #ksiazki #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #ksiazki #logikaniebieskichpaskow
Tywin_Lannister +268
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Czy wraz z nowymi przepisamy - anno domini 2020 - jak mnie złapie policja do kontroli to wlepi mi 1k zł kary?
Każdy mówi co innego.
#motoryzacja #samochody #policja
Komentarz usunięty przez moderatora
@alejasienieznam: @Kezcliw: Czyli w najgorszym wypadku grozi mi 500(mandat) + 1000 kary administracyjnej xD
@jeloo: To jest jedna z interpretacji.
summa summarum i tak pewnie pojadę tylko pierońsko nie chce mi sie tego robić jutro. Widząc co działo się dziś i w piątek.
Ciebie to nawet nie dotyczy, ale dla pewności ich powiadom i #!$%@? jajca.
Zawiadomienie jest
Mandat dostaniesz jak nie masz oprócz dowodu rejestracyjnego kompletu umów. Jak masz wszystkie dokumenty udowadniające, że jesteś właścicielem pojazdu to nie masz żadnych problemów na drodze, o czym sam kilkukrotnie się przekonałem ;)
@Kezcliw: jak sprzedam samochód i zawiadamiam o tym WK to co robię? przecież go nie rejestruję.
po nabyciu można wysłać umowę do starosty i to wg radców prawnych działa jako powiadomienie i nie ma konsekwencji związanych z opłatą 1000zł.