Aktywne Wpisy
uncle_freddie +374
FC Kopenhaga 1 - [2] Jagiellonia Białystok; Churlinov w ostatniej akcji meczu
MIRROR 1: https://streamin.one/v/2ed58fb5
MIRROR 2: https://streambug.org/cv/428400
#mecz #golgif #jagiellonia #ligaeuropy
MIRROR 1: https://streamin.one/v/2ed58fb5
MIRROR 2: https://streambug.org/cv/428400
#mecz #golgif #jagiellonia #ligaeuropy
Bunch +7
Te kobiety to naprawde mają nawalone do głowy. Z ogromnym zdziwieniem oglądałem jak jedna z ich idzie prawie kilometr pieszo na przystanek moknąc na własne życzenie. Mieszkam na takim zadupiu gdzie z jednego rejonu prowadzi jedna, długa droga do skupiska przytanków autobusowych. Ja tylko przechodzę na drugą stronę ulicy i idę w prawo już do końca. Wczoraj czekałem by przejsć, aż auta przestaną jeździć a z drugiej strony kobieta dochodziła do tego
To absurd - a tych przykładów jest jak na pęczki. Jeśli jesteś rodziną jakiegoś politykiera PiS, to możesz spać spokojnie - wsadzi cię na jakieś ciepłe stanowisko. Zabawne było też to, że w partyjnych przepychankach straszono Ziobrę tym, że jego żonka utraci pracę. Czy te państwowe firmy mają jakiś sens? Przecież tam jest patologia na patologii.
#stonoga #polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu
G---o straciły nie 41 miliardów. To tylko giełdowa wycena. Spółki nie utrzymują się z giełdy ale z bieżącej działalności. A ta generuje zyski tak wysokie jak jeszcze nigdy przedtem.
Znów logika mniejszego zła. Skonczcie z tym.
Zróbcie sobie test LATARNIKA, polecam. Stawiam Herbatę ze większość z obywateli głosuje nie na ta partie którą realnie odzwierciedla ich polityczne poglądy.
Ale jak wolisz inaczej, nic w tym złego. Jak w matrixie, teb ziom co chciał wrócić do systemu bo mu stek nie smakował :) niewiedza jest błoga...
Tak mi sie skojarzył kabaret przez teoja wypowiedź o żonie która bije mąż, ale ob przecież taki bie jest, jest dobry tylko czasem p--------e :)
Zmień myślenie... wyhdie to Tovie i całymi społeczeństwu na dobre.
Jeśli masz jakiś problem to wskazuj
A teraz poważnie. Poszukaj informacji na własną rękę czym jestem nacjonalizm i czy na prawdę konfederacja nie chce szczepień czy może tyllo przymusu :) Bo z twojej wypowiedzi wnioskuję ze zostałeś zmanipulowany przez
Stop nopy nie są przeciwni szczepionkom a tylko obowiązkowi szczepienia, a jednak powielają antynaukowe brednie o szczepionkach odciągając rodzicow od szczepień.
Nie rozumiem czemu miałbym szukać informacji czym jest nacjonalizm i czemu miałoby mnie to przekonać do popierania ludzi, którzy zagrożenie
Druga sprawa. Moze slyszałeś zdanie ze w polityce nie ma przyjaźni tylko sa interesy :) Ja sie z tym zgadzam i uważam ze ma to wiele sensu i co do zasady jest słuszna doktryna (jesli moge tak to nazwac). Ponieważ jeśli narodowy będą sie zgadzac jakims postulatem który korwin forsuje to nie widze sensu nie wchodzić z nimi w uklad bo mam o nich źle zdanie (taki foch). Tym bardziej ze politycy powinni co do zasady działać dla dobra obywateli. Więc jakieś prywatne opinie, lubię nie lubię nie powinny mieć tutaj brawa bytu.
Co do ostatniej czesci twojej wypowiedzi. Ze narodowcy widzą zagrożenia w liberalizmie, globalizacji i ciemnych dostawców Ubera to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze nje wiesz o czym mówisz i dalej polecam poczytać. Ruch narodowy zmienił sie w przeciągu paru dekad. Hasło "na drzewach zamiasy liści beda wisiec komuniści" nie rozumiane juz jest dosłownie (chodz lewica dalej utrzymuje taka narrację aby zdyskredytować barodowców). Rucha narodowy zmienil sie razem z rozwojem polski i innych krajów. Wcale nie sa przeciwni globalizacji a mowia o zabezpieczeniu własnych lokalnych form przed dużymi koncernami z zewnątrz kraju. Chyba nie muszę tłumaczyć jakie to zagrozenie dla nalych firm?
Ciemni Uberowcym? No tutaj moge sie domyślać ze Ty mylisz k wydaleniu każdego obcego etniczne człowieka z Polski (tego w twoim mniemaniu chca narodowcy). A prawda jest taka ze teraz obcokrajowcy sa faworyzowani na runku pracy orzez pracodawcow i państwo i wlansie temu sie narodowcy