@majzter: Ja mam w sumie 3 karty cos warte, Sona , Hazarda , Salaha no i jeszcze Griezmann reszta malo warta lub niewymienna. Mysle czy sprzedac a pozniej sobie odkupie bo moga te karty sporo poleciec.
@majzter: No tylko teraz tak patrze to juz niezle polecialy, Salah w tydzien 60k . Nie wiem czy to ma sens . Takim Sonem zagralem 500 meczy prawie a kupilem za 570k teraz zal sprzedawac za nie cala polowe . A i tak juz to wszystko tyle stracilo na wartosci ze nie widze sensu, no chyba ze to sprzedam i zbuduje cos pod neymara jak jego cena tez poleci.
@Fifi7: ja w tamtym roku w toty stracilem 2mln na kartach bo szkoda bylo mi sprzedawac. W tym roku zarobie dwa mln na kartach bo zdecydowalem sie na sprzedanie skladu. Decyzja nalezy do Ciebie;) ja tylko gram i nic nie handluje wiec kazdy coins ma dla mnie znaczenie;)
@So_I_Scream: nie odkupuje tych samych tylko robie lepszy sklad bo sa nizsze ceny i moge pozwolic sobie na kogos lepszego niz mialem. A nie gram leszczami bo mam niewymienny sklad warty 2 mln z van dajkiem van der sarem sissoko futmas mane 91 gomezem 85 wiec tragedii nie ma. A i tak jak masz zdobyc g1 to zdobedziesz i sklad Ci nie pomoże na wiecej bo brakuje umiejetnosci.
@Fifi7: Sprzedałem. I tak w ogóle nie gram w rakowe DR, a tylko wylewową od piątku do niedzieli. Więc różnicy mi to nie zrobi, a nuż uda się przyoszczędzić ze 100k. Na pewno człowiek na sprzedaży nie straci.
@mr_gentleman: Sprzedalem tez to co wartosciowe, przed toty bedzie 1kk, moze zbuduje lepszy sklad jak ceny poleca jeszcze. Juz prawie kazdy Neymarem lata ja tez chce.
@Fifi7: Już teraz ceny zawodników lecą na ryj. Twój wymarzony Neymar poleciał dzisiaj 70k do dołu i lata za 680k. A to dopiero początek ( ͡°͜ʖ͡°) Także gratuluję decyzji o sprzedaży. Trzeba poczekać na TOTY i za bańkę zbudujesz elegancki składzik.
@mr_gentleman: Jak dobrze pojdzie to duet z Psg kupie odrazu , najwyzej jedna Lw zagram fitness skladem i tak pewnie wbije standardowo g2 albo dogram tylko do g3.
#fut
Sprzedajecie sklad przed toty?
Po co?