Wpis z mikrobloga

kiedyś, jak jeszcze nie miałam tu konta ale raz na jakiś czas zaglądałam, to był taki fajny tag, można się było pośmiać z różnych przypadków #logikarozowychpaskow odnaleźć różowe, które miały podobne sytuacje do moich, a teraz to szkoda gadać. Wszedzie tyle narzekania że kobiety lecą na szczęki, sylwetki i tysiące rzeczy, których autorzy postów nie mają.
Na koniec wisienka na torcie, że żadna nie leci na miłych, wrażliwych, ciekawych facetów.

Uwaga, zdradzam sekret:

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qullion od 3 lat umawiam się z kobietami przez neta z którymi wcześniej pisałem że jestem gruby, nie miało to dla nich znaczenia do momentu spotkania. Więc coś jest na rzeczy. Poprostu r---------a mnie jak widzę ludzi grubszych ode mnie smiagajacych z super laskami.
Edit: a wcale nie mam wymagań, chciałbym poprostu poczuć że ktoś mnie kocha
  • Odpowiedz
Laski nadal lecą na takich facetów, tylko Ty nie jesteś ani miły, ani wrażliwy, ani ciekawy

A wy nie macie żadnego poczucia humoru xD

@Sasquatch15: pora na kolejny wniosek - może po prostu masz słabe poczucie humoru? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@Kowixx: bo przegrywy same by o-----y kolbe facetom z kwadratowymi szczenami, przeciez pod kazdym zdjeciem z "chadem" widze jaranie sie nim facetow, a nie widzialem jeszcze zadnego komentarza z zachwytem od dziewczyny xDDD
  • Odpowiedz
Uwaga, zdradzam sekret:

Laski nadal lecą na takich facetów, tylko Ty nie jesteś ani miły, ani wrażliwy, ani ciekawy

@Kowixx: Uwaga zdradzam drugi sekret: Nie słuchajcie tego co ludzie mówią, tylko patrzcie co robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kowixx lecą na takich tylko przystojnych. K---a nie oszukujemy się.
Wiesz ja to działa? Ludzie widzą brzydala i od razu przypisują mu negatywne cechy charakteru.
  • Odpowiedz