Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +184
Minieri +330
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gra na singlu daje radę, ale w przypadku multi to Anno1602 nie działa, a 1503 przy użyciu nieoficjalnych programów wspierających działa, ale po jakimś czasie kończy się to crashem. Czy jest jakaś współczesna platforma, która wspiera multi do tej gry?
Sprawdzane przy użyciu #hamachi #gamerenger i przegrzebany internet (włącznie z niemieckimi portalami).
Jest teraz wyprzedaż na #ubisoft, ale tam chyba nie ma takiej platformy wspierającej multi jak np. w #steam?
#anno
Ale nawet, jeśli ci się uda, to gra będzie się glitchować. Te gry mają już 20 lat ;)
Jeśli bardzo ci na tym multi zależy, to popytaj na /r/anno. Siedzi tam wielu zapaleńców, którzy pomagali testować najnowsze Anno z czystego sentymentu do AD1602 i 1503. Jeśli ktoś miałby ci pomóc, to pewnie tam.