Aktywne Wpisy

kszych +677
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska

mickpl +571
Najbardziej urzekający jest ten argument rentierów, że PRZERZUCO koszty katastru na najemcę. Powtarzany nieustannie, kompulsywnie i wypełniony troską.
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc
Z czego to się bierze, ano z tego, że doskonale wiedzą, że nic przerzucane nie będzie, a gdyby czynsz mógł być wyższy to byłby już teraz.
To z czego rentierzy za to sobie sprawy raczej nie zdają to że podatek katastralny rzuciłby na rynek masę pustostanów, aby w jakikolwiek sposób na siebie zarobiły. Więc

Dla mnie obecnie wygląda to tak:
1. Blok Ekipa
2. B---a od 50 odcinka (i świetne pełnometrażówki na których byłem w kinie)
3. Egzorcysta
4. Porucznik Kabura
5. Generał Italia (jakoś mnie nie bawił nigdy)
A jak u Was wykopki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kabury nie oglądałem, a Blok Ekipa dawno przestał do mnie trafiać, to już nudny tasiemiec
@Gregory92: nie, nie bait. Po prostu do mnie to mocno trafia i bawi, bo swego czasu dużo obcowałem z takim środowiskiem i obserwacje Walaszka są tak trafne, jakby nie był gruby tylko był blokersem ( ͡° ͜ʖ ͡°)