Aktywne Wpisy
Rustyyyy +297
ewa-m +179
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
Hello Mirasy,
niedługo będę odbierał Kodiaqa z salonu. Jak wiadomo, auto trzeba ubezpieczyć. Dealer mi powiedział, że najtańsze zawsze są pakiety ubezpieczeń - dealerskie. Nie wiem czy to prawda czy też nie.....w moim i pewnie tez innych przypadku jest to 3 % wartości auta niezależnie od wybranej ubezpieczalni. Do wyboru są allianz i hestia. Podobno te same, ale nie jestem w stanie przekopać się przez dziesiątki stron regulaminów, a poza tym jeszcze ich nie dostałem :) Będę się musiał zdecydować w momencie podpisania.
Pytania:
1. Czy ktoś z Was ma porównanie, który z wariantów ubezpieczenia jest lepszy (Hestia czy Allianz) w pakietach dealrskich?
2. Czy prawdą jest to co mówi dealer, że nic tańszego i równie dobrego nie znajdę ? @mfind - hmmm ?
@Jestem_Tutaj
I zawsze w Krakowie płaciłem 600 zł w Allianz.
Ale kiedyś pojechałem do mamy na wioskę.
A że akurat się kończył mi czas a przechodziłem obok agenta. To z ciekawości wszedłem i zapytałem. Zapłaciłem 470 zł OC za1.8lpg.
Więc na spokojnie bym się rozejrzał.
Przepraszam(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@piperek - mozesz mi prosze powiedziec, co Cie przekonalo do Allianza a nie Hestii ?
@OrzechowyDzem - jak coś, odezwę się.