tez tak macie ze kladac sie nad ranem macie wyrzuty sumienia ze wstaniecie po poludniu i caly dzien zmarnowany ale po glebszym zastanowieniu w sumie i tak nie macie czego marnowac bo i tak nie macie nic do roboty?
@silnikAtrakcyjny:przez ułamek sekundy myślę żeby może wstać o tej 8 np. ale sen to jedna z niewielu przyjemności w moim życiu jeszcze mnie nie p-------o do reszty
@silnikAtrakcyjny można iść do kościoła albo na cmentarz, nie no w święta to w------e bo można coś zjeść, usiąść z rodzinką przy filmie i sumienie spokojne ale moje zycie tak wyglada na codzien bo #bezrobocie więc jak budze sie o 15 i slysze ze moja mama wraca z pracy własnie i tylko dlatego sie podnosze z lozka to deprecha jak c--j oby sie udalo znalezc prace w nowym roku
@silnikAtrakcyjny: nie? Na tyg wstaje o 6 i wracam o 18 (praca), a potem się uczę to na week można odespać @freshpiotrek: gardzę takimi osobnikami, ja p------e xD też byłem chwilę na bezrobociu i umiałem ten czas wykorzystać, jak tak można?
@bylem_zielonko: wolę to niż pisać gownoposty na Mirko, ta praca da mi takie dosw za za rok spokojnie mogę iść w Polskę i szukać czegoś za dobre siano, ale co o tym może wiedzieć przegryw z wykopu
@papierowy_ludzik: zmienisz na pracę w której dalej będziesz j---ł po 10 godzin i więcej, bo nie masz co robić w swoim życiu w czasie wolnym, więc wypełniasz je gównopracą xD
@freshpiotrek: gardzę takimi osobnikami, ja p------e xD też byłem chwilę na bezrobociu i umiałem ten czas wykorzystać, jak tak można?
@papierowy_ludzik: ale k---a niewolnik xDD twoje życie takie ciekawe, gównopraca, gównostudia, wow xD