Aktywne Wpisy

SebastianDosiadlgo +199
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
źródło: 41b5aa269d974241a951b2791a97b2202056422ce0ebec786ffde3301de14a06
Pobierz
xiv7 +5

Tak naprawdę swoje auto chcę jednak naprawić, jak otrzymam $ - daję do mechanika, dokładam swoje i chcę nadal jeździć swoim, ale pewnie naprawa potrwa z 2-4 tygodnie i wtedy zostaję bez auta. Jest ktoś obeznany w temacie? Bo nie wiem jak mam gadać z ubezpieczycielem.
#prawo #ubezpieczenia #ubezpieczenie #ubezpieczenieoc
@loginek0: gdyby tak było to byś nigdy nie kupił XD
To oznacza tylko tyle ze ich zdaniem naprawa jest nieopłacalna. I ani trochę więcej natomiast nikt nikomu nie daje wartości całego auta tylko tyle ile zostało uszkodzone
@Jednorybek: Ta. Dostałem odszkodowanie, poszedłem do salonu, zamówiłem nowy samochód, odbiór za 3 miesiące. I na jakiej podstawie mam niby nie mieć prawa do auta zastępczego przez te 3 miesiące?
Komentarz usunięty przez autora
Nie może być tak, że ubezpieczyciel będzie kogoś zmuszał do wybierania auta "z placu" a nie zamawiania z konfiguratora. Zwłaszcza gdy skasowane auto było z konfiguratora.
Spokojnie @loginek0: