Wpis z mikrobloga

@Nicescroll: no ludzie kochani?! no zaraz zaraz, poczekaj, ty mnie wróć.. ale jakie zaczepianie? się ja pytam. Jakie dupy zawracanie? przecież ja tylko kulturalnie i w pokojowych zamiarach, delikatnie chuchnąłem temu panu do ucha. On nic. Wiec go palcem pod łopatkę, sympatycznie dźgnąłem, a on zamiast się odwrócić i choćby splunąć w moja stronę porozumiewawczo, to tylko się kiwać lekko zaczął, ale zaraz mu przeszło. No i sobie tak stoimy. Nikt
@cheeseandonion: i co dalej stoisz bo to już śmieszne przestało być, widzę, że kolejka do kasy, po prostu odłóż zachowawczo to do kupiłeś i powiedz wychodząc ze sklepu, że już nic nie kupisz, nie zapomnij dodać to na fb sklepu.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nicescroll: nie, juz nie stoje. Teraz sobie leżę.
Wiesz, ja w ktoryms momencie juz nie wytrzymałem psychicznie i złapalem za wiatrak (ten przy kasie) po czym w przypływie szaleństwa, drąc ryj w nieboglosy, zacząlem machać tym wiatrakiem jak cygan słońcem. #!$%@? nim na oślep, więc towarzyszom z kolejki tez sie dostało. Temu z paskiem tak solidnie #!$%@?, ze mu glowa odpadła i leżała tam ziemi patrzac na mnie i oczywiście milcząć,
@dinkum: tylko gdy jestem w świątecznym nastroju. btw paniom również chucham do ucha i w szyje ale rzadziej bo zauważyłem ze powieki im się przy tym bezwiednie przymykają, kolana z wrażenia uginają i mdleją mi na rekach, dysząc i sycząc przy tym, bym nie przestawał ( ͡ ͜ʖ ͡)
(wiem wiem, nie musisz mi mówić - już wstaje i idę się obmyć) ¯\_(ツ)_/¯