Aktywne Wpisy
Goronco +7
Gadam i piszę sobie z babką od paru tygodni, a w przypływie nieuzasadnionego entuzjazmu postanowiłem zaryzykowac i wyszło jak zawsze (╯︵╰,)
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
W #!$%@? i rady normictwa, żeby być pewnym siebie xD
Skoro ma chłopaka to po co że mną pisała praktycznie codziennie xD tak samo jak się widzieliśmy w pracy na korytarzu to też zawsze coś
Nie masz ryja - nie jesteś człowiekiem, jesteś śmieciem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #
xPekka +327
Oj komuś opinie w mapach lecą w dół xD
#dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacjamezczyzn
Można to usunąć jak Ci bardzo przeszkadza, link ale poczytaj sobie z czym to się wiąże ;)
@kukurydziany: Ja już przywykłem. Jadnak wolę poczekać aż to sami usuną niż robić "trik", który Ci posłałem.
Nie wiem czy tak szybko sobie z tym poradzą - siedzę na beta 10 odkąd wyszła i problem pojawił się już od samego początku i mimo aktualizacji nadal nie usunęli problemu.
Komentarz usunięty przez autora
Klawiatura klawiaturą, ale czy wam też nie działa ukrywanie notcha? W sensie wcześniej można go było tak ukryć że ten pasek na górze był cały czarny ale były na nim pokazywane ikony ( godzina, bateria powiadomienia) a teraz ukrywanie to po prostu wygaszenie tej części ekranu i wyświetlanie wszystkiego niżej (╯°□°)╯︵ ┻━┻