Wpis z mikrobloga

Pod PC mam podłączonego pada do Xboxa (bluetooth), kolega przychodzi ze swoim padem do PS4, też się podłącza (bluetooth + DS4 windows). Gramy sobie w MortalKombat i działa wszystko bez problemu. Gramy w Overcooked i po 5 minutach zaczyna rozłączać pady albo lagować, ciężko je sparować, trzeba wszystko resetować i sytuacja się ciągle powtarza... Ktoś jest w stanie coś poradzić? #gry #playstation #xbox #pcmasterace #informatyka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@albanskiwirus To się kłóci z logiką, bo OP twierdzi, że w MK działało mu bez zarzutu. Obstawiam, że gra ma jakiś problem lub coś namieszali. Ewentualnie problemy z zasięgiem/zakłócenia. Nawet jeśli przesyła dźwięk poprzez BT to nie ma szans żeby dwa pady wykorzystały całą moc transferu.
  • Odpowiedz
@MartinCh ok, przyznaje się do winy, zrozumiałem że tak jest w obu grach, u mnie taka sama sytuacja była z Naruto i jeszcze jakaś bijatyką i naprawiało się jak jeden pad(którykolwiek) szedł kablem
  • Odpowiedz
@MartinCh: @albanskiwirus: problem wydaje się być związany z tą jedną grą konkretnie. MK z torrentow nie ma żadnych problemów. Overcooked z torrentow nas wyjebywało, stwierdziłem że kupię oryginał na Steam, przez pierwsze 10 minut było ok aż nagle obydwa pady rozłączyło i okazało się że problem się powtarza.
  • Odpowiedz