Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem miłym, spokojnym chłopakiem w okularach. Na co dzień zajmuję się wypełnianiem tabelek w korpo i plotkowaniem z kolegami o technologiach IT. Wolnej chwili ćwiczę na siłowni, jeżdżę rowerem po ścieżkach rowerowych. Zdrowo się odżywiam, nie piję, nie palę, nie biorę narkotyków. Wiem czym są wyczucie i takt, niepotrafię ludziom sprawiać przykrości. Męczą mnie imprezy i głośne miejsca - czuję się tam nieswojo. Cenię sobie spokój i ciszę, nic nie relaksuje mnie tak bardzo, jak oglądanie Netflixa czy poprostu mirkowanie z Wami. Chciałbym mieć małego, krótkowłosego psa, ale wynajmuję pokój i nie mam na to zgody właścicielki.

Mam #tinder oraz #badoo, czasem spotykam się z jakimiś dziewczynami. I wniosek jest następujący, bardzo ciężko poznać mi kogoś, kto pasowałby do mnie charakterem.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie jestem różowym paskiem, ale z tego opisu wyglądasz na osobę nudną, pozbawioną jaj i charakteru. Ten opis tak naprawdę pasuje do 50-60 letniego starego kawalera, a nie do kogoś, z kim różowa ma spędzić całe swoje życie.
Odwracając sytuację, gdybym dostał taki opis różowej, to także nie byłbym nią zainteresowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Kluby są męczące. Muzyka, albo wyrób muzykopodobny, łupie że myśli nie można zebrać. Osobiście też nie lubię klubów. Wolę bary. Co do reszty opisu, jak wspomniał ktoś wyżej, jesteś nudny. Człowiek powinien zawierać odrobinę czegoś niezdrowego, szalonego, skrzywionego. Model nie może być jednakowy. Któraś część musi nie pasować. Oczywiście mogę się mylić ale nie wydaje mi się.
  • Odpowiedz
IskrzacyNiebieskipasek: Jestem miłą, spokojną dziewczyną w okularach. Może to dziwne, ale na co dzień chciałabym zajmować się wypełnianiem tabelek, bo lubię tabelki xD. W wolnych chwilach sobie ćwiczę jogą i uwielbiam jeździć rowerem! Nie palę, piję czasami wino, nie biorę narkotyków. Nie potrafię sprawiać ludziom przykrości, ale jeśli coś mi nie pasuje to jasno to mówię. Męczą mnie imprezy i spotkania, na których jest dużo ludzi. Cenię sobie spokój i ciszę,
  • Odpowiedz
Zdrowo się odżywiam, nie piję, nie palę, nie biorę narkotyków. Wiem czym są wyczucie i takt, niepotrafię ludziom sprawiać przykrości. Męczą mnie imprezy i głośne miejsca

@AnonimoweMirkoWyznania: widzę, że zdobyłeś dużo naklejek żeby wymienić na ruchanie, ale niestety promocja się skończyła
  • Odpowiedz