Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam pytanie do osob ktore np. zdradzaja swoje zony. Nie boicie sie ze w dobie smartfonow i ciaglego sledzenia przez aplikacje ktos w koncu wysle waszej zonie scriny logow gps i sms i to wyjdzie na jaw ?
Ja bym sie bala zdradzac meza :)

#zdrada #android #telefony

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrwawyPacyfista: @wysuszony: @Perkele93: @RozowyPaskud: @Anoniemamowy: współczuję waszym żonom/mężom waszej pseudo logiki. Twierdzicie, że hamulcem przed zdradą są tylko i wyłącznie dobra relacja ze współmałżonkiem oraz tylko to, że to jest niewłaściwe. Otóż jest to zwykłe p--------o na poziomie mody na sukces.
Sprawa jest bardzo prosta i dziwię się, że jej nie rozumiecie. Zasada jest jednakowa dla wszystkich ludzi: przysięgi wierności małżeńskiej za
  • Odpowiedz
@zichenbaum: czyli p0lka do tego żeby nie zdradzić potrzebuje CCTV w każdym pomieszczeniu i bata nad głową i to jest wtedy sukces tylko były potrzebne "inne narzędzia", ale za to pseudologikę prezentują osoby które zdradą po prostu gardzą xD? Nie musisz mi współczuć, skup się na sobie bo widzę że masz niedobory na pewnym tle.
  • Odpowiedz
@zichenbaum: to może wytłumacz to tak żeby było zrozumiałe i logiczne. Zasada nie jest jednakowa dla wszystkich ludzi z powodu o którym mówisz bo nie wszyscy składali przysięgę małżeńską, a są w związkach. Jest jednakowa dla wszystkich cywilizowanych ludzi, bo w umyśle cywilizowanego człowieka zdradzać się po prostu nie godzi. Być może osoby intelektualnie będące poniżej średniej potrzebują do tego jakichś pisemnych umów czy nakazów instytucji świeckich bądź też religijnych
  • Odpowiedz
@RozowyPaskud: nie, nie uważam tak. A czemu o to pytasz bo nie rozumiem?
@wysuszony: ci którzy nie składali przysięgi małżeńskiej, żyją w konkubinatach. Konkubinat to tylko zabawa. Dziś jest - jutro nie ma. Jeżeli nie ma dzieci to w zasadzie jest brak jakichkolwiek zobowiązań.
  • Odpowiedz
@zichenbaum: idąc twym tokiem myślenia i twoim wcześniejszym wspołczuciem to pozostaje mi w takim razie współczuć twojej partnerce za okres od momentu wejścia w związek do ślubu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Domyślam że bawiłeś się wtedy świetnie.
  • Odpowiedz