Aktywne Wpisy
matti-nn +192
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Varin +680
Powódź powodzią, ale na zachodzie Anglicy (BBC) zaczęli nas nazywać "Europą Centralną" a nie jak zwykle "Eastern Europe"...
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
W pale mi sie nie mieści jaką p---ą bez honoru trzeba być, żeby latać, zabawiać i robić cokolwiek dla panny, która nie jest twoją partnerką albo przynajmniej kochanką.
Frajerskie pajace, jesteście gorszym rakiem i przyczyną s----------a kobiet, niż hipergamia i inne biologiczne imperatywy.
#logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #stulejacontent #przegryw #bialorycerstwo #spermiarzalert
@kiszczak: to prawda, ale to jest pewna różnica jak po prostu raz na jakiś czas wyświadczysz komuś drobną przysługę, a jak typ lata za laską i ciągle ją gdzieś zaprasza, wszystko stawia, no jest jej pieskiem na posyłki praktycznie w nadziei, że zarucha XD.
Co do tematu znam to aż za dobrze. Ty wrzucasz wszystkich mężczyzn kumplujących się z kobietami do jednego worka z napisem "spermiarze", a ja się z tym nie zgadzam. Gdybym był Tobą napisałbym, że chyba masz tak małe powodzenie, że każdą znajomą byś wyruchał jeśli tylko zauważysz, że chce Ci mówić cześć, bo na
Koleś, c--j to kogo obchodzi, że kolega brata męża, jest dobrym kumplem i czasem można na niego liczyć, przy okazji sam jest w zwiazku.
Ja mówie o czymś zupełnie innym, a Ty juz wyskakujesz z ,,ale".
Nie ka żadnego ale, orbiterzy to j----y rak i powinno sie na nich
xDDDDD
Cieżko sobie to wyobrazić, bo
Wlasnie mnie to r---------a, ze tacy goscie ryja banie tym kobietom, a im sie to musi podobac. Seryjni mordercy siedzacy w pierdlu dostaja setki listow od cip xD
Dlatego gardze psychologia, bo nie odpowiada na takie pytania. Gdyby to bylo proste, to
Manipuluj, kłam, rób wszystko na co masz ochotę, kochaj tylko siebie.
Rób dokładnie tak jak kobiety.
Wtedy bedą Cię uwielbiać i płakać z tęsknoty.