Wpis z mikrobloga

K---a ależ ja gardzę frajerami, którzy robią za kolegów i orbiterów dla różowych. Takich he he ziomków. Latami taki kiep bedzie orbitował jak ostatnia p---a, zagadywał, spotykał się, wychodził do kina, na sushi, spacerek na hehe plotki, kwiaty na dzień kobiet przynosił, albo dupę księżniczce woził po nocach jak bedzie potrzebowała taksówki po imprezie. Wszystko z nadzieją, że może kiedyś zobaczy jej cipę.
W pale mi sie nie mieści jaką p---ą bez honoru trzeba być, żeby latać, zabawiać i robić cokolwiek dla panny, która nie jest twoją partnerką albo przynajmniej kochanką.

Frajerskie pajace, jesteście gorszym rakiem i przyczyną s----------a kobiet, niż hipergamia i inne biologiczne imperatywy.

#logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #stulejacontent #przegryw #bialorycerstwo #spermiarzalert
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 197
@Ekspert_z_NASA Jest jeszcze typ mężczyzn, którzy potrafią traktować dziewczyny jak zwykłych kumpli. O kumpla urodzinach też się pamięta, kumpla często się gdzieś podwiezie. I wcale nie oznacza to, że ma się ochotę spenetrować mu anus.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: otóż to. Spermiarze i orbiterzy to podludzie.

@kiszczak: to prawda, ale to jest pewna różnica jak po prostu raz na jakiś czas wyświadczysz komuś drobną przysługę, a jak typ lata za laską i ciągle ją gdzieś zaprasza, wszystko stawia, no jest jej pieskiem na posyłki praktycznie w nadziei, że zarucha XD.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA Dam Ci dobrą radę: nie próbuj tworzyć portretów psychologicznych osób z internetu, bo słabo Ci idzie:)
Co do tematu znam to aż za dobrze. Ty wrzucasz wszystkich mężczyzn kumplujących się z kobietami do jednego worka z napisem "spermiarze", a ja się z tym nie zgadzam. Gdybym był Tobą napisałbym, że chyba masz tak małe powodzenie, że każdą znajomą byś wyruchał jeśli tylko zauważysz, że chce Ci mówić cześć, bo na
  • Odpowiedz
@TestoDepot Co znaczy "raz na jakiś czas"? Mam znajomych ziomków z którymi widzę się kilka razy w tygodniu. W ekipie są również kobiety. Nieustannie oddajemy sobie przysługi: pomoc przy budowie domu, podwózka, przypilnowanie dzieci itp. itd. W zasadzie nie ma tygodnia żeby ktoś coś komuś nie pomógł.
  • Odpowiedz
@kiszczak: ja mówie o konkretnym typie a ty wyskakujesz ze swoim ,,tak ALE jest tez typ mężczyzn, który bla bla bla..."
Koleś, c--j to kogo obchodzi, że kolega brata męża, jest dobrym kumplem i czasem można na niego liczyć, przy okazji sam jest w zwiazku.
Ja mówie o czymś zupełnie innym, a Ty juz wyskakujesz z ,,ale".
Nie ka żadnego ale, orbiterzy to j----y rak i powinno sie na nich
  • Odpowiedz
@kiszczak: po prostu nie chodzi o sytuację, gdzie rzeczywiście jest to z obydwu stron po prostu kumplowanie się, tylko o to, kiedy typ na coś liczy cały czas i myśli, że jak będzie usługiwał lalce to ta mu wreszcie da, tyle.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: ale to bezsensu. Chcialbys, zeby zabawial cie ktos kto ci sie nie podoba? Siedzial w twoim towarzystwie? A juz przesiadywanie z lochami to wyzszy stopien autyzmu. Wiekszosc z nich nie ma nic ciekawego do powiedzenia. O poczuciu humoru nie wspomne.
  • Odpowiedz
@grypa-grypowska: patrzysz na to z pkt widzenia faceta. To na nas spoczywa obowiązek kręcenia ta karuzelą, cieżko Ci wyobrazić sobie, że jakaś panna, nie ważne czy w Twoim typie, oferuje Ci atrakcje, rozrywki, przynosi prezenciki, lata na wezwanie, robi za kibel emocjonalny, wozi dupę, jak kończysz chlać na mieście z kumplami, to pyta sie skąd ma Cię odebrać. No taka prywatna służąca i ogarniaczka rozrywek.
Cieżko sobie to wyobrazić, bo
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: ale czesto jest tak, ze kobiety sa ruchane przez jakichs gosci z pogranicza ciemnej triady XD - niekoniecznie sa to slodkie buzki i charaktery niczym henry cavil

Wlasnie mnie to r---------a, ze tacy goscie ryja banie tym kobietom, a im sie to musi podobac. Seryjni mordercy siedzacy w pierdlu dostaja setki listow od cip xD

Dlatego gardze psychologia, bo nie odpowiada na takie pytania. Gdyby to bylo proste, to
  • Odpowiedz
@grypa-grypowska: chcesz skrypt, proszę bardzo. Bądź przystojny, zarabiaj dużo kasy i bądź bezwzględnie egoistyczny.
Manipuluj, kłam, rób wszystko na co masz ochotę, kochaj tylko siebie.
Rób dokładnie tak jak kobiety.
Wtedy bedą Cię uwielbiać i płakać z tęsknoty.
  • Odpowiedz