Aktywne Wpisy
saji +289
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
starboy9 +180
polactwo to stan umysłu, siedzę sobie na lotnisku do odlotu godzina, a Polacy już się w kolejkę ustawili przy bramce xD obok pełno wolnych miejsc siedzących żeby czasem bez nich nie odlecieli xD
#wiedzmin #netflix i trochę #tworczoscwlasna
Dla osób które nie czytały zabrakło info która scena w jakim czasie się dzieje, bo ciężko może być się połapać. Ale i tak uważam że jest dobrze, czarne elfy mnie nie ruszają (a pomyśleć że kiedyś się chłopaki pastą do butów smarowali żeby grać czarnego hehe), chyba Triss mi najbardziej nie leży i trochę uproszczenia fabuł ( kraniec świata - brak pojawienia się Lille np)
Cavil świetny, Jaskier zajebisty, Yen daje radę a czarne elfy zacząłem zauważać dopiero jak przeczytałem parę komentarzy na wykopie, serio ktoś o to daje j-----e xD
I po co się tak spieszyć, żeby aż nie było wiadomo o co chodzi?
W tych późniejszych sezonach potem będą pewnie z d--y rozwlekać żeby się za szybko materiał nie skończył
Triss - beznadziejna.
Czarnoskóre elfy - no oglądam i się niby nie przejmuję ale kisnę z tego xD
Obejrzałem dopiero trzy odcinki. Takie losowe pytania kontrolne:
1) dlaczego Geralt zdecydował się wmieszać w spór między magiem, a rzezimieszkami w Blaviken?
2) ki c--j z nowicjuszkami zamienionymi w k---a węgorze xD
3) jak to jest, że przystojny czarodziej poleciał na garbatą Yen z krzywym ryjem?
4) Ciri wchodzi do obozu uchodźców i od razu "elo, to moja rodzina śpij z nami". Dlaczego obcy ludzie w minutę zapraszają ją tak-o z d--y