@Zdfo Nigdy nie zrozumiem dlaczego one tego nie golą. Gapi sie na siebie godzinami w lustro przy robieniu takiej tapety aby wyglądać ładnie i estetycznie, a wystarczy wydepilować te włosy. Tak jakby uznała że przykryje to tapetą i nikt nie zauważy (╥﹏╥)
@Lebensabschnittpartner: lol, może jej to zwyczajnie nie przeszkadza? Mnóstwo naturalnych brunetek ma takie włoski, nie wiem co w tym nieestetycznego szczerze mówiąc xD
@Lebensabschnittpartner @heyimay no jasne rozumiem, że komuś może to nie przeszkadzać jednak według mnie straszne dziwne jest to, że kobiety golą nogi żeby ladniutko wygladaly a tymczasem zostawiają włoski na twarzy. Według mnie nie wygląda to dobrze, ciemne włosy na które jest nałożony podkład ugh
@Zdfo: idąc tym tokiem myślenia, kobiety powinny być idealnie gładkie wszędzie? No bo skoro gola nogi (╥﹏╥) Moim zdaniem to nie rzuca się w oczy i o ile nie przeszkadza samej posiadaczce, to jest spoko. Zresztą na południu Europy jest to tak częste, że nigdy nie słyszałam o jakichkolwiek kompleksach czy komentarzach na ten temat xd
@Lebensabschnittpartner
@heyimay no jasne rozumiem, że komuś może to nie przeszkadzać jednak według mnie straszne dziwne jest to, że kobiety golą nogi żeby ladniutko wygladaly a tymczasem zostawiają włoski na twarzy. Według mnie nie wygląda to dobrze, ciemne włosy na które jest nałożony podkład ugh