Wpis z mikrobloga

Jako że w cholerę rzucam siedzenie na słuchawce w Plusie, głównie z powodu niemożności pracy na pełen etat i niepewności co do zarobków (systemie prowizyjny, jak ja cię nienawidzę!), rozpoczynam rozpaczliwe poszukiwania pracy.

Ukończyłem studia na kierunku turystyka historyczna i w oprowadzaniu wycieczek doświadczenie mam. Sprawdzam się jako przewodnik. Opowiadać też lubię.

Obecnie uczę się na game designera, polatałem troszkę po playtestach i zdecydowanie chciałbym zrobić ku branży gier jakiś wielki i zdecydowany krok, z drugiej strony niewielkie doświadczenie i brak portfolio póki co trzymają mnie w ryzach.

Uwielbiam też pisać.

W zasadzie wszystko wyżej opisane się ze sobą łączy. Pochwalić mogę się głównie umiejętnościami miękkimi, brak mi konkretnych skilli, wszystkiego się póki co uczę, jednakże jeśli jest ktoś kto szuka w #warszawa pracownika, to jestem otwarty na propozycje.

#szukampracy #pracbaza #praca
  • 4
@Wink: z tego co widzialaem na pracuj.pl to szukali jakiegos mlodszego specjalisty do service desku, nie wymagali chyba zadnego doswiadczenia. Zapytaj sie tam na miejscu o to i pogadaj z managerem to pewnie Cie przyjma jak wykazesz zainteresowanie. Powiedz szczerze, ze nic nie umiesz i chcesz sie tego nauczyc, podoba sie w firmie i szukasz szansy rozwoju