Aktywne Wpisy

Lukardio +27
Skoro #imigranci z #ukraina się nie podobają to kogo wykopki najchętniej by widzieli
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #
#demografia sprawia że za parę lat będzie rocznie ubywać 200tys osób z #pracbaza każdego roku a później 250-300tys
co sprawi że wzrost gospodarczy będzie dławiony
Stety czy nie #polska to nie #niemcy i nie jesteśmy dużą konkurencją dla cywilizowanych krajów, nawet Ukraińcy wolą ich niż Polska
To jakie propozycje
#polska #gospodarka #gruzja #azja #chiny #indie #januszebiznesu #pracbaza #ekonomia #

Skąd polska ma brać pracowników
- Gruzja 6.8% (72)
- Azerbejdżan, Kazachstan, Kirgistan 3.8% (40)
- Rosja, Białoruś 8.4% (89)
- Indie, Bngladesz 5.5% (58)
- Chiny, Wietnam 15.6% (164)
- Filipiny, inne dalekie kraje 17.2% (181)
- Afryka 5.6% (59)
- Inne kraje 4.7% (50)
- Lepsza jednak stagnacja gospodarcza 22.4% (236)
- Nie wiem / nie mam zdania 10.0% (105)
muchatse +156
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
Mamy dla Was dwie informacje.
Pierwsza, której zupełnie nikt się nie spodziewał: na weryfikację zdjęć zostało już tylko 48h! Terminy są nieprzekraczalne, a im później wyślecie zgłoszenie weryfikacyjne, tym większa szansa na to, że w razie odrzucenia nie będziecie mieli czasu na poprawę, co nagradzamy wpisem na Ścianę Wstydu i bezterminowym wykluczeniem z kolejnych edycji zabawy.
Druga informacja: w ostatnich dniach obserwujemy problemy z #wykopapi przez co niektórzy z Was mogli nie otrzymać powiadomień o Anonimowych Wiadomościach lub o statusie weryfikacji. Problem dotyczy niewielkiej grupy osób, jednak właśnie przed chwilą ponowiliśmy wysyłkę tych wiadomości. Jeśli w międzyczasie zmienił się Wasz status weryfikacji lub odczytaliście Anonimową Wiadomość – zignorujcie te powiadomienia. W razie kolejnych problemów będziemy ponawiać wysyłkę na bieżąco.
Pozdrawiamy – Ekipa wykoPAKI
#wykopaka
@JustynM: czas na spanie będzie jak ostatnia paczucha znajdzie swojego nowego odbiorcę (ʘ‿ʘ)
Teraz też nie pakuję aż mój odbiorca nie zweryfikuje paczki, bo jak okaże się że ma trafić do kogoś innego to znowu trzeba będzie poprawi xD.
No tak, w sumie mój tez nie zweryfikował..
Generalnie jestem już po i czekam aż mój podopieczny się zweryfikuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na co zasługuje każdy, który zepsuł komuś tą zabawę (╯°□°)╯︵ ┻━┻