@kamilm119: oczywiście. W końcu lewactwo dawno zostało wykluczone przez "wspieranie grzechu" i nie mogą nazywać się katolikami, czy nawet chrześcijanami.
przecież masa misjonarzy wyjeżdża do Afryki, gdzie niejednokrotnie giną.
Gdyby nie wyjeżdżali to by nie ginęli i problemu by nie było. Śmieszne jest, że ludzie walczący z "islamizacją europy" popierają misjonarzy xD @steven44: @SonGocha99:
@FlasH: "Feminizm (łac. femina ‘kobieta’) – szereg ruchów społecznych i politycznych oraz ideologii, które łączy wspólny cel, czyli zdefiniowanie, uzyskanie i utrzymywanie równości płci pod względem politycznym, ekonomicznym, osobistym i społecznym" Wydaje mi sie ze ruch powinien interesowac sie najbardziej miejscami gdzie te nierownosci sa najwieksze co poprzedni mem punktowal. Glownym celem takzwaznych prawakow, nie jest obrona przesladowanych chrzescijan wiec wydaje mi sie ze ten mem nie ma wiekszego sensu.
Glownym celem takzwaznych prawakow, nie jest obrona przesladowanych chrzescijan wiec wydaje mi sie ze ten mem nie ma wiekszego sensu. Co innego gdyby chodzilo np o walke o zniesienie aborcji w krajach w ktorych sie jej naduzywa.
Caritas też rzuca w demonstracje LGBT jajkami i kamieniami? ...
Co to ma do rzeczy, nie znam organizacji LGBT działających i narażających się w krajach muzułmańskich, za to czytałam o wielu księżach torturowanych i zabijanych w dzikich krajach, uwierz mi oni nie jadą tam by kogokolwiek nawracać (może trochę, w końcu Chrześcijanizm to najlepsza ze znanych mi religii, może jeszcze buddyzm) tylko po to aby pomagać, leczyć i edukować.
Mam nadzieję, ze #prawactwo też go polubi.
#bekazprawakow #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Ci ze zdjęcia właśnie lecą samolotem z odsieczą...
Gdyby nie wyjeżdżali to by nie ginęli i problemu by nie było. Śmieszne jest, że ludzie walczący z "islamizacją europy" popierają misjonarzy xD
@steven44: @SonGocha99:
Wydaje mi sie ze ruch powinien interesowac sie najbardziej miejscami gdzie te nierownosci sa najwieksze co poprzedni mem punktowal. Glownym celem takzwaznych prawakow, nie jest obrona przesladowanych chrzescijan wiec wydaje mi sie ze ten mem nie ma wiekszego sensu.
@dac_oficjal: Jutro będzie mem z aborcją...
Co to ma do rzeczy, nie znam organizacji LGBT działających i narażających się w krajach muzułmańskich, za to czytałam o wielu księżach torturowanych i zabijanych w dzikich krajach, uwierz mi oni nie jadą tam by kogokolwiek nawracać (może trochę, w końcu Chrześcijanizm to najlepsza ze znanych mi religii, może jeszcze buddyzm) tylko po to aby pomagać, leczyć i edukować.
Komentarz usunięty przez autora