Aktywne Wpisy
d4wid +107
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +164
Mamy dla Was #rozdajo ! Do wygrania zegarki marki Goodyear (nasze najlepsze-najdroższe ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Nagrody:
1. Dowolny zegarek Goodyear
2. 50% zniżki na dowolny zegarek Goodyear
3. 30% zniżki na dowolny zegarek Goodyear
Produkty do wyboru na naszej stronie https://zegarki-guardo.pl/shop/kategoria/zegarki-goodyear/
Zasady:
1. Zostaw plusa i napisz komentarz. Temat jaki podstawiamy to: Jak zegarek Goodyear pomoże Ci w osiąganiu postanowień noworocznych (lub dowolnych innych, nawet z #przegryw możecie wychodzić z naszym produktem, bylibyśmy zaszczyceni). Trzymanie się tematu nie jest warunkiem niezbędnym do zwycięstwa.
2. Zwycięzcę wybieramy według własnego uznania, całą firmową ekipą Guardo. Zapewniamy jednak, że postaramy się, aby wyniki były zgodne z wolą wykopu. Rozstrzygnięcie jutro o 14:30!
Dodatkowo, dla wszystkich Mirabelek oraz Mirków mamy 15% #kodyrabatowe na zegarki Goodyear. Do wykorzystania na naszej stronie https://zegarki-guardo.pl/
Kod łączy się ze zniżkami za drugie lub trzecie miejsce. Wysyłka oczywiście na nasz koszt!
#zegarki #guardo #zegarkiboners #watchboners
Wprawdzie chwilowo skończyły nam się koty, ale myślę, że ta pani też się nada
Komentarz usunięty przez autora
@Zegarki_Guardo: zwierzęta też sprzedajecie?
Komentarz usunięty przez autora
Czy wy już też dzięki elektronice zapominacie jak się odczytuje godzinę z klasycznego zegarka ?
Właśnie dlatego zegarek GoodYear da mi w przyszłym roku powrót do klasyki w nowoczesnym stylu.
Oraz spojrzenie na stare sprawy nowym okiem :]
Goodyear, Goodyear ty ch...
W takich chwilach zdarza mi się zagadnąć podobnie czekających, czasem sam bywam zagadniętym. Fenomenalnie w przełamaniu pierwszych lodów pomaga zagadnięcie o elegancką torbę, albo ciekawe akcesorium. Chciałbym usłyszeć któregoś razu, "Przepraszam, ale nosi pan bardzo