Aktywne Wpisy
WielkiNos +84
Ponad 60% facetów na wykopie uważa, że kobieta musi spełniać potrzeby seksualne mężczyzny w związku.
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
szcz33pan +1179
Wczoraj RPP pozostawiła stopy na niezmienionym poziomie 5,75% a dziś pewnie będzie standup glapy na którym się dowiemy jaka jest przyczyna.
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
06.12.2023 - cena 41,30 zł
różnica cen za ostatnie
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
06.12.2023 - cena 41,30 zł
różnica cen za ostatnie
Mam pytanie od #rozowepaski Jakoś dwa miesiące temu na warsztatach poznałem dziewczynę. Otwarta, bardzo kontaktowa. Śmieszki heheszki przez fb. Spotkaliśmy się 3 razy (powiedzmy raz w tygodniu), na każdym spotkaniu super kontakt. Poźniej ja na tydzień wyjechałem, wróciłem i ona na tydzień wyjechała. W tym czasie kontakt jako tako, ale po powrocie obszernie mi napisała co się działo na wyjeździe. Zdjęcia z wyjazdu wysłała. Widać że z zaangażowaniem. I chyba wszystko wracało na dobre tory. Zaproponowałem spotkanie, ale wymówiła się tym że ma multum spraw do nagodnienia na uczelni i w pracy. (z tego co o sobie opowiadała jestem wstanie uwierzyć że to prawda). Po kilku dniach napisałem z jakąś duperelą, odczytała na następny dzień ale nic nie odpisała. To działo się równo 7 dni temu.
Nie ulega wątpliwości, że zostałem olany, nie chcę pisać kolejnej wiadomości żeby nie wyjść na jakiegoś creepa. Ale nie mam pojęcia co się stało i czemu nie zagrało? Zwłaszcza że na każdym spotkaniu sama mówiła coś w stylu: "o dziś już nie zdążymy tematu wyczerpać, to będziesz się musiał ze mną jeszcze raz spotkać". I kolejne pytanie, czy po takim czasie powinienem z czymś do niej napisać czy przełknąć pigułkę i nic już nie pisać?
Z góry dzięki za wszystkie sugestie!
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: byłeś tymczasową odskocznią i tamponem emocjonalnym, a teraz ma kogoś lepszego na oku
Ale czemu uważasz że ona widziała w tobie kandydata na swojego faceta a nie fajnego kolegę, może nawet przyjaciela?
Może jednak było to drugie a że nie głupia to skumała o co tobie chodzi i właśnie dlatego ten kryzys.
I nagle wszystko się zesrało, wykręciła się wymówką z dupy ze spotkania a potem kontakt się urwał, nie odczytuje wiadomości.
Powodów może być tysiąc, najprawdopodobniej poznała jakiegoś chada i jak kontakt się odnowi za parę tygodni to oznacza "z chadem mi jednak nie wyszło to wracam
@winimarti: @InTheDarkness: Normalnie też bym się nie odezwał, bo dość jasny sygnał, dwie wiadomości