Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +243
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
b_oski +153
Uważam, że wary-obciągary są ostatecznym dowodem na to, że #rozowepaski nie "upiększają" się dla #niebieskiepaski, tylko dla innych różowych.
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Dla mnie takie pontony to chyba jeszcze większy turnoff niż tatuaże.
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #uroda
I one mają prawa wyborcze...
Ranking z uwzględnieniem liczby gier po kolejnych dwóch tygodniach na obrazku poniżej.
Minnesota ma 40 gier więcej niż np. Toronto (czyli tak z 15%). San Antonio i Toronto mają podobne punkty i ilości gier, ale do gry włącza się też Oklahoma - pod warunkiem że nadrobi brakujące mecze w takim tempie (z takimi średnimi) jak gra do tej pory :)
Na dole bez zmian - Seattle nadal cannot into tank ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT: od przerwy na all-star będę uwzględniał tempo zapełniania slotów, tzn. jak ktoś będzie -40 w stosunku do kalendarza, to finalny wynik będzie miał mnożony nie do 820 gier, a do 780. W zeszłym sezonie pod koniec właśnie to popsuło trochę predykcję, bo nawet 2 tygodnie przed końcem gry liczyłem tak jak gdyby dało się nadrobić te brakujące sloty.